Visszagondolva mikor korvonalazodott gyermeked szemelyisege tisztan?
Van egy masfel eves lanyom. Csak par szot mond talan emiatt de valahogy nem tudom hogy kiforrott-e mar a szemelye vagy meg formalodni fog? Mikor lehet bizonyosan kijelenteni hogy egy gyerek ilyen vagy olyan? Baratnoim sokszor mondanak ilyeneket hogy az O gyerekuk/babajuk peldaul akaratos vagy hisztis vagy nyugodt stb. Az en lanyom alapvetoen jokedvu pl oltoztetni pelenkazni lehet ,van hogy nincs kedve hivom de 1-2 perc utan akkor is jon, van hogy futkarozik le-fel sikongat de emellett le tud ulni picit jatszani is ha nem tudok vele foglalkozni setal ide-oda talal valamit amit tologat stb. Nem tudom bekategorizalni hiszen nem latok mas gyereket otthon a sajat kornyezeteben. Nemreg megkerdezte valaki hogy konnyu vele? Jo gyerek? En meg nem is tudtam mit kene mondanom. Velem van a baj hogy igy igazan nem tudom milyen, vagy aki "bekategorizalja" a sajat gyereket csak eltuloz nehany jellemvonast? Latnom kellene mar "valamilyennek"?
Ejszaka meg kel jo esetben kb 2x fogzaskor ez tobb. Mondhatni nem jo alvo de ez nem a szemelyisegenek a resze.
Bocs ha tul terjedelmes a kerdesem vagy nem teljesen ertheto.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!