Azt nem mondom hogy senki véleménye nem érdekel. Mi figyelembe vettük, hogy menjen a vezetéknévhez, mindkettőnknek tetszen, ne legyen “ciki”. Ezek mellett megkérdeztem a családot, hogy nekik van-e ötletük, mi a véleményük a mienkről. De ezek után végül a mi döntésünk lesz a végleges. Meghallgattam, de nem tetszettek a javaslataik, így nem az lett.
2022. ápr. 7. 19:40
2/18 anonim válasza:
Majd megszokják.
Persze ha ilyen Dzsasztin, Dzsúlió, akkor azért hallgatnék a családra.
2022. ápr. 7. 19:43
3/18 anonim válasza:
Sosem érdekelt senki véleménye a férjemén kívűl a névválasztásban.
2022. ápr. 7. 19:49
4/18 anonim válasza:
Mi 28-30 hetesen találtunk nevet a gyereknek.
Anyuéknak nem tetszett, elkezdtek mas néven szólítani hogy ez jobb. Egészen a szülés napjáig, akkor fogtak fel hogy nem az lesz amit ok akarnak, amikor a születési anyakönyvi kivonaton az általunk választott nev szerepelt. Amúgy azt mondtam ha meghalok a szülőagyon lehet az a név, ha tul elem az lesz amit mi akarunk 😅 tul éltem 🙈
2022. ápr. 7. 20:04
5/18 anonim válasza:
Mi pont így voltunk. Többször átolvastuk az anyakönyveztethető neveket, de csak egy volt, ami mindkettőnknek tetszett. Nem extra, csak regi és nagyon ritka. A családnak nem nagyon jött be, kaptunk is mindenféle ötleteket. De mivel nekünk ez tetszett, ez lett. Már megszokták.
2022. ápr. 7. 20:13
6/18 anonim válasza:
Nem érdekelne, hogy kinek tetszik, kinek nem. Egyedül anyum jelentette ki, hogy neki nem tetszik. Nem érdekelt az se minket. (Abszolút normális név, csak neki volt egy ilyen heppje ezzel a névvel.) Amint megszületett a gyerek, ez lett a kedvenc neve 😀
Szerintem megszokják. Van, hogy csak ő ismert valakit azzal a névvel, és azért nem tetszik neki.
2022. ápr. 7. 20:49
7/18 anonim válasza:
Olyat választottunk. Mindenki egyöntetűen leszavazta. Az anyós még neveket is írt fel egy papírra, hogy neki mi tetszik pl Simon, Lukács, Noel stb. Hát gondolhatod...
Anyukám is kérdezi, sokszor, hogy miért ez lett a neve, miért nem XY.
Amúgy már mindenki megszokta és megszerette.
2022. ápr. 7. 20:51
8/18 anonim válasza:
Anyukámnak sem tetszett a névválasztásunk, de onnantól, hogy megszületett a kislányunk imádja, és a nevét is megszerette egyből. :) Hidd el, amikor már ott lesz a baba, mindegy lesz nekik, hogy mi a neve. :)
2022. ápr. 7. 21:03
9/18 anonim válasza:
Mi a Mártát választottuk, hát sehol nem aratott osztatlan sikert, sem tág, sem szűk családi körben. Volt aki kifejezetten húzogatta a száját és kérdezte, hogy miért nem lett mondjuk Izabella vagy Hanna?! 🤦🏼♀️ Kisfiunknál ugyanígy, ő a Leó nevet kapta, ez talán a Mártánál is jobban kiverte a biztosítékot. 😂
2022. ápr. 7. 21:16
10/18 anonim válasza:
Nem mondtuk el senkinek a nevet, csak szülés után. De tök normális neveket kaptak a gyerekek, szóval panaszuk nem lehetett. A lányom neve nem volt kitörő örömmel fogadva, de azért nem kötekedett senki
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!