Melyik név a legszebb?lányom lesz
Figyelt kérdés
Teónia
Titanilla
Imogén
Idina
Sztella
Delila
Teodóra
Della
Brianna
Levendula
2022. ápr. 6. 07:40
21/44 anonim válasza:
20.Hol olvastad ezt a nevet, mert én sehol nem látom a kérdésben sem a kérdező válaszaiban :D...
22/44 anonim válasza:
21-es
A kérdező 12-es hozzászólásában...
24/44 anonim válasza:
22.kösz, láttam csak most eltűnt valahogy :D
25/44 anonim válasza:
Ha egyszerű a vezetéknév mint Tóth, képzeljétek el hogy Tóth Imogén vagy Tóth Padora :D..remélem vicc, szegény gyermek.
26/44 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de nekem a Levendula, mint név tetszik. Bár a levendula növény illatát nagyon nem szeretem :(
Még a Teodóra is hordható név.
27/44 anonim válasza:
A Teodóra az egyetlen vállalható ezek közül szerintem. Bár a Teo, mint becézés nem túl nőies, inkább pasi jut róla eszembe, de végülis Dórának is lehet nevezni, ami meg szép, klasszikus név, és nem nevetséges.
28/44 anonim válasza:
Hát csodálkozom hogy sokan itt a Teodórát javasolják pedig nekem egyből az ásványvíz jut eszembe és nem tudnék nem arra gondolni. Nekem a Titanilla az egyetlen vállalható mert a szinkronszínészt is így hívják, persze elsőre fura volt de már nem az.
29/44 anonim válasza:
Még a Sztella is elmegy szerintem, csak az a baj, hogy nem klasszikus magyar név.
30/44 anonim válasza:
Egyébként ezek a nevek a párodnak is tetszenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!