Melyik név a legszebb?lányom lesz
Figyelt kérdés
Teónia
Titanilla
Imogén
Idina
Sztella
Delila
Teodóra
Della
Brianna
Levendula
2022. ápr. 6. 07:40
11/44 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Újabb nevekkel bővült
12/44 A kérdező kommentje:
Ketrin Arabella Daniella Adriána Elizabet tetszenek még
2022. ápr. 6. 09:06
13/44 anonim válasza:
12.Na ezek legalább normálisabbak.
Arabella (de egy régi ismerős miatt nem adom de amúgy okés), Adriána is elmegy, Elizabet lehet de régies nagyon. Ketrin nagyon nem...
14/44 anonim válasza:
11.Az az én kérdésem, nem a kérdezőé. :D.
15/44 A kérdező kommentje:
Pandora Deziré vagy Véda tetszenek még
2022. ápr. 6. 09:11
16/44 anonim válasza:
Kérdező légyszi, normális nevet nem tudsz adni annak a szerencsétlen gyereknek? Ennyire extrém ritka nevek még nincsenek nagyon az általánosságban, vagyis elvétve de ritka. Ne csodálkozz ha felnőtt korában megváltoztatja Petrára vagy Hannára...
17/44 anonim válasza:
15.De hogy válaszoljak ezekre.
Pandora-avatar bolygó..felejtős.
Deziré-nagyon francia hangzása van, magyar embernek nem előnyös.
Véda-Ayurveda jut eszembe róla de önmagában még vállalható.
18/44 anonim válasza:
17.Ja meg pandora ékszer márka.
19/44 anonim válasza:
Véda szép név, mindig is tetszett, de a kamerarendszer neve is ez. Itt olvastam ezt, addig nem tudtam.
20/44 anonim válasza:
Az eddigiek közül a Daniella tűnik olyannak, ami különlegesebb, de nem a gáz szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!