Melyik; a legszebb emléked; Budapesttel kapcsolatban?
Talán; amikor; a barátommal; sétáltam; a Duna-parton.
Attól, hogy olyan helyekre teszel pontosvesszőt, ahova még sima se kéne, még nem leszel menő.
Papa Roach koncert
Közös szilveszter barátnőimmel
Párommal csavargás
Amikor a repülőtéren voltam és viszonylag közelről láttam repülőket.
Mikor találkoztam azokkal a fiúkkal (2 volt), akikbe szerelmes lettem. És minden egyes helyszín, ahol együtt voltunk. 💖
1990-ben voltam katona, és az öreg katonákkal kimentem piálni. Talán a Szentkirályi utcában voltunk egy borozóban, ahol kék hajú punkok, és mindenféle fura fickók voltak. Én akkor ittam először alkoholt, és úgy besikerült rúgni, hogy nem bírtam menni. Onnan átvittek a Rolling Stones klubba, lefektettek egy fotelba, elaludtam, majd hajnalban ébresztettek, hogy indulnunk kell vissza a laktanyába.
Ez a legszebb emlékem. Gondolhatjátok, hogy milyen a többi.
De eszembe jutott szebb is. Katonaként 1990-ben mi biztosítottuk a tűzijátékot. Este 8 óra körül megkezdtük leterelni az embereket a Gellért-hegyről, majd elfoglaltuk a tövénél a helyünket, hogy ne tudjon senki felmenni. Enélkül soha nem kerülhettem volna ennyire közel a tűzijátékhoz. Nagy élmény volt.
Azóta sok emlék nem köt hozzá. Volt ott egy jelentéktelen kapcsolatom, párszor voltam a józsefvárosi piacon, párszor átutaztam rajta, és ennyi.
Jaaa, eszembe jutott még egy! 1990-ben, amikor katona voltam, kimentünk egy jégkorong mérkőzést megnézni. Arra már nem emlékszem, hogy kik játszottak, de elég kevés néző volt, és képzeljétek el, hogy pár méterre Nyilasi Tibor ült! 80-as években rajongtam érte, kedvenc focistám volt, úgyhogy nagy élmény volt kezet fogni vele, és váltani pár szót.
Egyenlőre ennyi jutott eszembe. Szólok, ha lesz még valami. :D
Amikor ide költöztem és azóta is minden nap :)
A kedvenceim koncertjei, néhány buli, romantikázások stb :)
Amikor 12 évesen el volt törve a kezem és anyával jártunk kontrollra. Minden délelőttöt az örsön egy hot doggal, vagy lángossal indítottunk.
Miért ez?
Mert anya rá fél évre meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!