Mik a legszebb emlékeitek a babátokkal kapcsolatban?
olyan sok negatív és rossz dolgot hallunk, hogy elfeledkezünk néha, hogy milyen szerencsések vagyunk a csöppeink miatt.
az én legkedvesebb emlékeim:
-mikor megláttam szülés után, apró kis szilvababa, a túlhordástól teljesen elázva.
-az első kacagása, amit egy orbit dobozos rágó csörgése váltott ki
- amikor lepisilte a doktorbácsit
-amikor felkelt és megkérdzte APA? olyan tündéri volt
- amikor evés közben tüsszentett és a hajamban is csirkéskrumpli volt
- az első csokicsenése a karácsonyfáról, füligcsokis pofival de édes volt.
írjatok lányok,
Nekem nagyon sok van, én nalpót írok róla, pedig már 4 éves!
Mikor mondta szopizás közben hogy:ÚÚgy imádom a cicid anya!(2 éves volt)
Meg mikor elbújt a függöny mögé egy mikuláscsomaggal, mikor megtaláltam tetőtől talpig csokis volt!Vagy mikor darabokra tört húsvét előtt 100db piros csokitojást, amit a párom eldugott a gardróbba!(ő megtalálta, így nem került már ki a fűbe, megspórolta a keresgélést)!Júúj, amikor levágta a haját!Olyan édesen állt előttem, és büszkén kérdezte:Anya szép vagyok?(Még így fazonra igazított hajjal is gyönyörű volt).És mái napig elolvadok mikor kijön a konyhába csak azért hogy azt mondja:
Anya szeretlek!
A világ legcsodálatosabb mondata!
Imádom, amikor reggel ébredés után magyaráz a kiságyban, amikor bemegyek hozzá és rámmosolyog, amikor megjövök bevásárlásból, és teljes testével örül nekem, mint egy duracell nyuszi:) Amikor szopizás közben simogat, vagy kacag, mikor csiklandozzuk:)
Mindig eszembe jut, hogy ez mekkora boldogság, pedig néha ki tud borítani:) de annyira megéri!
Amikor először hozták ki nekem a kórházban szopizni. Olyan béna voltam...és csak bőgni tudtam, hogy ez a kis csoda az enyém.
Amikor először meghallottam az első kis gügyörgő torokhangokat, amiket csak én kaptam, senki más.
Amikor apukájával mókáznak és gurgulázva kacag.
Amikor először nyúlt utánam a járókában, hogy vegyem ki.
Amikor komiszan belenyúl a tányérba és szétkeni az ételt.
Egyszerűen nem lehet szavakba foglalni...
Jó a kérdésed! :)
-amikor felébresztettek az altatásból és kihozták,hogy "ismerkedjünk" meg és ő rögtön hozzám bújt...
-mikor előszőr kacagot úgy igazán CSAK NEKEM
-amikor megfogja az arcom és odadugja az övét
-amikor kukucskásat játszik(pár napja)
-amikor reggel repked a kiságyba és fülig érő szájjal rámmosolyog
És tegnap töltötte a 6 hónapot!!!:))
- Első mindenképp amikor megszületett. Azok a pillanatok most is minden áldott nap eszembe jutnak, akár többször is! :)
- Aztán amikor a kórházban egy nap inkubátor után (besárgult, kék fényt kapott)visszahozták és mondták, maradhat velem.
- Amíg szopizott, azok az édes hangok, amikor szinte falt :) Azon rengeteget mosolyogtunk
-Mostanában pedig amikor meglát és az a földöntúli boldogság, ahogy jár a kiságyban a keze lába, fülig ér a szája a 2 kis fogacskával :D Ahogy egy előttem szóló anyuka is írta, mint egy Duracell nyuszi :) :):) valami zabálni való :) :)
-amikor megszületett és a mellkasomra tették
-amikor először rám mosolygott
-amikor álmában beszélt, érthetően csak annyit mondott,hogy apu, a többit babanyelven
-amikor puszikat osztogat
-amikor egyedül eszik és fülig maszatos
13 hónapos kislány anyukája
nagyon sok jó dolog történt már, nagyon sokat kaptam tőle, de ami a napokban történt, olyan még sose volt.
azt tudni kell, hogy puszit már régóta ad a levegőbe, de az arcomra csak nagy követelőzések árán.
itt állt a székem mellett, gépeztem, nyöszörgött, hogy vegyem fel. hát felvettem. rámnézett, és szó nélkül nyomott egy nagy cuppanós puszit az arcomra. nem hittem el :))
jó volt olvasni Titeket :D
nagyon nagyon jó egészséget kívánok mindannyiotoknak. és élvezzétek ki a babázás minden örömét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!