Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés

Van egy 3 éves fiam, és egy 6 hónapos lányom.

Fiam kb 1 hónappal ezelöttig 2x kelt éjjel. Azóta hál isten végigalussza az éjszakákat.

Lányom 4hónaposan elkezdett óránként kelni. Sokszor 2 kelés közt vissza sem tudtam aludni. Durván 1 hónapig ez ment. Már akkor zombi voltam. Azóta sokat javultak az éjszakái. Ma éjjel pl 1x kelt. Tegnap is. Szóval ha tudnék, en is aludhatnék.

Viazont egész éjjel forgolódok, fenn vagyok, nem tudok aludni. Ha elalszok, tuti álmodok valami hülyeséget és már fel is kelek.

Emiatt, hogy lassan 2 hónapja nem alszok normálisan, a nappaljaim is katasztrófák.

Ingerült vagyok, sokszor szédülök, hányingerem van, meg sokszor olyan érzésem, mintha másnapos lennék.

Itthon vagyok a 2 gyerekkel, ők még szívnak le nappal is rendesen.

Félek, hogy nehogy valami eü problémáig eljussak.

Mit tehetnék?

2022. ápr. 4. 07:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Citromfű tea

Magnézium

Testmozgás

Kiegyensúlyozott étkezés.

Nekem 1 éves koràig ez volt a gyerekeknek amig meg nem jött

2022. ápr. 4. 07:29
 2/5 A kérdező kommentje:

Magneziumot iszok, bár lehet keveset. Az etkezésre próbálok figyelni, márcsak a súlyom miatt is.

Nekem kb a 3.hónaptól rendszeres a ciklusom.

Ezt a citromfű teát kipróbálom, köszönöm a tippet :)

2022. ápr. 4. 07:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Most le leszek pontozva, nem vagyok ilyen ezo anyu, de nekem sokat segített a megnyugvásban a meditáció. Nem egy hosszú, csak 20 perc, ellazít. A teát én is ajánlom és a valeriana relaxról is jókat hallottam. Ezeket próbálnám ki első körben.
2022. ápr. 4. 08:21
 4/5 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is így kezdődött .Utána magas pulzus ,kiborulasok stb.Nőgyógyászaton kezdtem,mert menstruáció előtt 1 héttel kezdődött,utána 1 hétig tartott. Xanaxot írtak fel és kedélyjavítót ...nem akartam belenyugodni ,hogy ilyeneket szedjek.Plusz ugye 2 hétig nem vagyok depressziós 2 hétig még igen. Végül kiderült ,hogy hormonprpblémáim vannak.Szóval egy vérvétel nem ártana.
2022. ápr. 4. 09:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Van a gyógyszertárban gyógynövényes altató, ha nem szoptatsz kipróbálhatod hátha, de ha szoptatsz kérdezz rá hátha lehet.
2022. ápr. 4. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!