Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy van erőtök gyermeket...

Hogy van erőtök gyermeket nevelni?

Figyelt kérdés

Őszintén kérdezem mert kétségbe vagyok esve.

29 éves leszek a nyáron és most kezdem úgy érezni , hogy remek, hogy el tudom magam tartani, edzeni, tanulni, barátokkal időnként időt tölteni.

És ennyi. Ennyire van energiám a továbbiakban pihenek… ha húgoméknál vagyok, ahol 2 kisgyermek van szeretek játszani beszélgetni velük , de Hu mennyi energia hogy a kicsit figyelni nehogy kárt tegyen véletlen magában.. aztán a nagyobbik meg megsértődik mert nem az van amit ő akar..

Ez borzasztó kimerítő … és aztán mehetek vissza dolgozni hétfőn a hétvége után .. és mivan azzal, akinek minden napja ilyen?

Hogy csináljátok?

Ja ès le a kalappal előttetek, szülők! 🙂

2022. ápr. 3. 15:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%

Engem elejétől lezdve feltőlt az egész.

0-24ben figyelni, vele lenni. Egy csoda...

2022. ápr. 3. 15:27
 2/13 anonim ***** válasza:
84%

Lemondások, kompromisszumok. Egyébként en kb ugyanigy voltam mint te, csavargas melo, edzes, hobbik. De nagyon vartam h legyen gyerekem. Mituan megszuletett az elso mindig kerdeztem magamtol hogy hogy nen volt idom erre meg arra, mert igy gyerek mellett nyilvan nehezebb. Aztan mikor megszuletett a masodik rohogtem nagamon h az egy gyerekes élet volt kimerítő?! 🤣

Szoval az ember mindig azt hiszi h nincs tobb ideje, kimaxolta a napjait, aztan mindig rajovunk, hogy dehogy 😀

2022. ápr. 3. 15:32
 3/13 anonim ***** válasza:
42%
Én élvezem.Viszont ha így érzel,neked nem kell gyerek még vagy 10 évig .Aztán addig hátha..
2022. ápr. 3. 15:32
 4/13 anonim ***** válasza:
39%
Ezért szokták beültetni a tv elé a gyereket, hogy kicsit szusszanjon a szülő.
2022. ápr. 3. 15:33
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
Úgy, hogy nem egyedül csinálok mindent, és bizony van, amiről le is kell mondani
2022. ápr. 3. 15:33
 6/13 anonim ***** válasza:
81%
Csak az első pár év nehéz, vagyis utána már máshogy az, több időd lesz magadra. Egyébként szerintem fontos, hogy annyi gyereket vállalj be, amennyivel bírsz. Ha valakinek ez egy, akkor is kimerültnek érzi magát, akkor ne vállaljon csak azért még egyet, hogy legyen kistesó. Annak az egynek adjon meg inkább mindent. És persze egyet is csak akkor vállalj be, ha már készen állsz rá! :)
2022. ápr. 3. 15:37
 7/13 anonim ***** válasza:
38%

Hát mivel már itt van nem tudok mit csinálni 🤷‍♀️

A párom barátja volt így, imádja a gyerekeket, amikor jön látogatóba akkor az idő nagy részében játszanak, és sokáig olyan könnyűnek találta... Aztán egyszer 3 napot volt itt egyhuzamban, na a 3.on már alig élt 😅

Engem már csak azzal rohadt gyorsan merít a gyerek lefelé, hogy beszél... Egyfolytában jár a szája... Énekel, dúdol, mindent! Az anya szót már egyenesen gyűlölöm, mert amikor rájön minden 5. szava ez 😒

És már nem is olyan kicsi, hogy ez normális legyen :S

2022. ápr. 3. 15:38
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
Sehogy.
2022. ápr. 3. 17:04
 9/13 anonim ***** válasza:
72%
Sehogy. Kimerült vagyok, fáradt és kialvatlan. Zsong és fáj a fejem. Egy gyerek nem tikkaszt ki. Külön-külön "bírok" velük, de ketten együtt kizsigerelnek. Szétszedni őket lehetetlen, össze vannak nőve (6 éves lány és 3 éves fiú), de félpercenként üvölt valamelyik, mert elvette/ összetörte/ nem adja oda... és nem a kicsi csinálja a feszkót.
2022. ápr. 3. 17:54
 10/13 anonim ***** válasza:
19%
Az óvónők pl. jól bírják, ketten-hárman egyszerre vagy 20 gyerekkel.
2022. ápr. 3. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!