Hogy van erőtök gyermeket nevelni?
Őszintén kérdezem mert kétségbe vagyok esve.
29 éves leszek a nyáron és most kezdem úgy érezni , hogy remek, hogy el tudom magam tartani, edzeni, tanulni, barátokkal időnként időt tölteni.
És ennyi. Ennyire van energiám a továbbiakban pihenek… ha húgoméknál vagyok, ahol 2 kisgyermek van szeretek játszani beszélgetni velük , de Hu mennyi energia hogy a kicsit figyelni nehogy kárt tegyen véletlen magában.. aztán a nagyobbik meg megsértődik mert nem az van amit ő akar..
Ez borzasztó kimerítő … és aztán mehetek vissza dolgozni hétfőn a hétvége után .. és mivan azzal, akinek minden napja ilyen?
Hogy csináljátok?
Ja ès le a kalappal előttetek, szülők! 🙂
Engem elejétől lezdve feltőlt az egész.
0-24ben figyelni, vele lenni. Egy csoda...
Lemondások, kompromisszumok. Egyébként en kb ugyanigy voltam mint te, csavargas melo, edzes, hobbik. De nagyon vartam h legyen gyerekem. Mituan megszuletett az elso mindig kerdeztem magamtol hogy hogy nen volt idom erre meg arra, mert igy gyerek mellett nyilvan nehezebb. Aztan mikor megszuletett a masodik rohogtem nagamon h az egy gyerekes élet volt kimerítő?! 🤣
Szoval az ember mindig azt hiszi h nincs tobb ideje, kimaxolta a napjait, aztan mindig rajovunk, hogy dehogy 😀
Hát mivel már itt van nem tudok mit csinálni 🤷♀️
A párom barátja volt így, imádja a gyerekeket, amikor jön látogatóba akkor az idő nagy részében játszanak, és sokáig olyan könnyűnek találta... Aztán egyszer 3 napot volt itt egyhuzamban, na a 3.on már alig élt 😅
Engem már csak azzal rohadt gyorsan merít a gyerek lefelé, hogy beszél... Egyfolytában jár a szája... Énekel, dúdol, mindent! Az anya szót már egyenesen gyűlölöm, mert amikor rájön minden 5. szava ez 😒
És már nem is olyan kicsi, hogy ez normális legyen :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!