Hagytad már el a férjedet úgy hogy gyerekeitek vannak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nekem van egy férjem és 2 gyerekünk. Kislányom 3,5 éves, kisfiam 7 hónapos. Kicsit máshogy volt nálunk a sorrend: gyerek, házasság, ház, gyerek. Sajnos igaz ez a mondás hogy lakva ismerjük meg a másikat. 1 éve lakunk együtt, az első félév jó volt de azóta egyre rosszabb. Állandóan vitatkozunk, és alig van velünk a férjem, mindent én csinálok, semmibe nem segít, sőt könyörögnöm kell hogy segítsen. Apa szerep nála csak a pénzszerzés, aztán hazajön és tévézik, telefonozik. Sajnos olyan típus akivel nem lehet megbeszélni semmit. A párterápián gondolkodtam de nem tudom bevállik-e. Kihasználva érzem magam, nagyon gondolkodtam már a külön költözésen, de attól félek a gyerekek sérülni fognak emiatt. Aki volt ilyen helyzetben mit döntött? Annyira félek hogy megbánnám. És attól is félek hogy soha nem lesz már senkim, de ez csak másodlagos. Inkább a gyerekek miatt félek meghozni egy döntést. Légyszi ne írjatok negatívat mert így is kivagyok teljesen.2022. ápr. 3. 12:50
11/11 anonim válasza:
Azt írtad:lakva ismeri meg az ember a másikat!
A szüleidnél is együtt laktatok nem?
Ha annyira szar menj vissza a szüleidhez!Ne várd a csodát,mert nem fog eljönni!Minnél nagyobbak a gyerekek,annál szarabb lesz nekik.Tapasztalat!Én 10 évet vártam,mert szerettem a férjemet.Természetesen változás semmi.Viszont a fiam akkor volt 15 éves.Nahát én mindent kaptam.Voltam rossz ku...vátol kezdve minden.Azt az időszakot nem kívánom senkinek.Azóta helyre állt a dolog.Ujra férjhez mentem,született közös gyerekünk is !Nem értem mit bánnál meg?Egy ilyen kapcsolatot?🤦Szóval ha jót akarsz magadnak és a gyerekeidnek,és boldog akarsz lenni,egy percet se várj,nincs mire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!