A gyerekeitek hány éves korukban kaptak okos telefont? Volt előtte nyomógombos telefonjuk?
Minél később, annál jobb.
Bőven ráér akkor, amikor már egyedül kezd közlekedni, de akkor se kell állandó használatra adni neki: elég arra az időre, amíg egyedül van a városban.
Nem tudom mennyire számít a válaszom.
25 éves vagyok, 16 évesen kaptam okostelefont, előtte nyomógombosom volt, ami teljesen megfelelt. De volt számítógépem amióta az eszemet tudom.
Nincs gyerekem és egyenlőre biztosan nem is lesz, de 6-7 éves iskolába menő gyereknek már vennék. A mai világban (sajnos) "muszáj" hogy legyen a gyereknek.
18 vagyok, 9 évesen kaptam az első telefonom. Mindig tudtam ésszel használni, a közösségi platformokon máig nem vagyok fent és sokkal jobb társasági élete van, mintha fent lennék és csak arra törekednék, hogy tökéletes legyek, mint mindenki más ott. A tesóm esetében már nem ez a helyzet, ő is kb. ebben a korban kapta az első telefonját, de rajta mindig felülkerekedett a telefon és az Xbox.
Tudni kell használni, értelmes dolgokra. Szerintem teljesen gyerekfüggő, hogy ki mikor válik "telefonéretté". :)
"nyomósat 10, mert telefonálnom kellett, amikor hazaértem a suliból"
Vonalas nem volt otthon?
14 évesen kaptam telefont. 8.-ikos ballagásomra.
Most 27 vagyok.
Feltöltős volt, mindig hagynom kellett rajta annyi pénzt, hogy csörgetni tudjak. Anyáék mindig kinyomtak és vissza hívtak utána.
De akkor igazából a telefont nem is használtuk, inkább a számítógépet. MSNezésre.
9évesen kaptam nyomógombosat amin kb csak hivni lehetett még kamera se volt rajta.
14 voltam az első okostelefonomnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!