Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyerekeitek hány éves...

A gyerekeitek hány éves korukban kaptak okos telefont? Volt előtte nyomógombos telefonjuk?

Figyelt kérdés

2022. febr. 28. 18:45
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
89%
"Gyerekként" válaszolok. Azt hiszem ötödikben (11 évesen) kaptam az első saját okostelefonomat, egy Galaxy Young-ot, előtte használtam nyomógombosat, de az egyrészt tesómé volt, másrészt csak játszottam vele. A Young-on már volt pénz, de csak akkor használhattam, ha valami fontos dolog miatt kellett hívnom a szüleimet.
2022. febr. 28. 19:43
 2/23 anonim ***** válasza:
41%

Minél később, annál jobb.

Bőven ráér akkor, amikor már egyedül kezd közlekedni, de akkor se kell állandó használatra adni neki: elég arra az időre, amíg egyedül van a városban.

2022. febr. 28. 19:54
 3/23 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudom mennyire számít a válaszom.

25 éves vagyok, 16 évesen kaptam okostelefont, előtte nyomógombosom volt, ami teljesen megfelelt. De volt számítógépem amióta az eszemet tudom.

Nincs gyerekem és egyenlőre biztosan nem is lesz, de 6-7 éves iskolába menő gyereknek már vennék. A mai világban (sajnos) "muszáj" hogy legyen a gyereknek.

2022. febr. 28. 19:57
 4/23 anonim ***** válasza:
90%
22 vagyok, okosat 15 (majdnem 16) évesen kaptam, nyomósat 10, mert telefonálnom kellett, amikor hazaértem a suliból.
2022. febr. 28. 19:59
 5/23 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem kisiskolásoknak nem kell okos, jó a buta. De nem tudom, nem látom mire használják, ha csak játszani meg szórakozni, akkor elég a nyomógombos. Én 2002-ben lettem felsős, és akkor még nem is volt okos, szóval apukám régi telefonját kaptam meg, mert rájöttek, hogy szükség van rá, ha kiszámíthatatlan a délutáni programom.
2022. febr. 28. 20:08
 6/23 anonim válasza:
96%

18 vagyok, 9 évesen kaptam az első telefonom. Mindig tudtam ésszel használni, a közösségi platformokon máig nem vagyok fent és sokkal jobb társasági élete van, mintha fent lennék és csak arra törekednék, hogy tökéletes legyek, mint mindenki más ott. A tesóm esetében már nem ez a helyzet, ő is kb. ebben a korban kapta az első telefonját, de rajta mindig felülkerekedett a telefon és az Xbox.

Tudni kell használni, értelmes dolgokra. Szerintem teljesen gyerekfüggő, hogy ki mikor válik "telefonéretté". :)

2022. febr. 28. 20:08
 7/23 anonim ***** válasza:
2%

"nyomósat 10, mert telefonálnom kellett, amikor hazaértem a suliból"

Vonalas nem volt otthon?

2022. febr. 28. 20:16
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Az első okos telefonom egy Samsung Galaxy S Mini volt. Emlékszem többször is elvesztettem. 13 éves voltam,amikor megkaptam.
2022. febr. 28. 20:33
 9/23 anonim válasza:
76%

14 évesen kaptam telefont. 8.-ikos ballagásomra.

Most 27 vagyok.

Feltöltős volt, mindig hagynom kellett rajta annyi pénzt, hogy csörgetni tudjak. Anyáék mindig kinyomtak és vissza hívtak utána.

De akkor igazából a telefont nem is használtuk, inkább a számítógépet. MSNezésre.

2022. febr. 28. 20:34
 10/23 anonim ***** válasza:
95%

9évesen kaptam nyomógombosat amin kb csak hivni lehetett még kamera se volt rajta.

14 voltam az első okostelefonomnál.

2022. febr. 28. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!