Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tilmann vezetéknévhez melyik...

Tilmann vezetéknévhez melyik vezetéknév illik?

Figyelt kérdés
Ronin, Ronen, Mirán vagy Zéta?
2022. márc. 30. 18:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

14es a kisfiad iskolás már? ha nem akkor készülj fel, ott kezdődik a vérbeli csúfolás.

nekünk a rotweilereink voltak Ronin és Zéta

2022. márc. 31. 05:48
 22/24 anonim ***** válasza:
90%

17es ezek közül melyik a szép név?:-D

Mind rettenetesen csúnya

2022. márc. 31. 05:49
 23/24 anonim ***** válasza:
90%
Tilmann Ottó.
2022. márc. 31. 09:24
 24/24 anonim ***** válasza:
57%

Igen már iskolás és felsős. Vagány gyerek nem csúfolják. Ellenben az osztálytársa Judit és őt Ducijucizzák pedig hétköznapi neve van és szerintem normál testalkatú csak nem annyira kórosan sovány ami most menő a kislányoknál🤷‍♀️

22-es erről beszéltem, hogy relatív. Neked csúnya, nekik meg nem. A Zéta szerintem semmivel nem rosszabb, mint a Zétény ami most baromi felkapott. Sokan adják most a Kolin, Nolen neveket, ehhez a kettőhöz képest Ronin, Ronen hasonló hangzású idegen nevek, annyi, hogy még nem jöttek divatba. Lehet nem is fognak, de az is lehet, hogy pár év múlva pl. valamelyik sztár elnevezi így a gyerekét és rákapnak a szülők. Mint pl. a Keve névvel kapcsolatban történt nem rég.

2022. márc. 31. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!