Tilmann vezetéknévhez melyik vezetéknév illik?
Figyelt kérdés
Ronin, Ronen, Mirán vagy Zéta?2022. márc. 30. 18:21
11/24 anonim válasza:
Hát a Hedvig nekem kifejezetten tetszik és normálisabb ezeknél, mert próbálom nagyon kibogozni, de fogalmam sincs melyik lány és melyik fiú név, legalább azt írhattad volna a kérdésbe, hogy fiú lesz vagy kislány. Amúgy ha nagyon ragaszkodsz, akkor max Mirán de akkor nem lehetne Milán ami normálisabb persze ha fiú. Mert eskü ezeket soha nem hallottam.
12/24 anonim válasza:
Ezek közül tökmindegy, melyiket adod, mindegyik kiszúrás.
13/24 anonim válasza:
hú látom nagyon pontoznak, de direkt próbáltam nem negatív kommentet (11-es voltam) írni, nos akkor ezek közül zéta vagy mirán az amit vállalnék ha mindenképp ezek közül kellene. Utána néztem, fiú nevek amúgy.
14/24 anonim válasza:
Ronin 😍
Az én kisfiamat is így hívják. Nyugi nem csúfolták még soha. Itt a gyakorin meg mindenkit leszólnak akinek különlegesebb neve van.
15/24 anonim válasza:
Nem komoly a kérdés. Valaki borzasztó viccesnek találja, hogy lehetetlen neveket talál ki, es felteszi a kérdést, hogy melyiket válassza. Kb naponta van ilyen kérdés.
16/24 anonim válasza:
14.Oké, hogy pont a tiedet nem csúfolták még soha, de mi a garancia hogy másét se fogják? Ennyire extrém ritka, vállalhatatlan nevek helyett van sok szebb ritkább név is ami nem tömegnév.
17/24 anonim válasza:
De ez relatív kinek mi a szép vagy vállalhatatlan. Gondolom nekik ez a négy tetszik a sok ritka és szép név közül.
18/24 anonim válasza:
Keresztnevet adj inkább, amit írtál tényleg úgy hangzik mint két vezetéknév 😃
Legyen Tilmann-Mirán Balázs
19/24 anonim válasza:
Beugratós! Vezeték nevet keres a kérdése alapján, lehet feleség jelöltek vezeték nevei ezek 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!