Miért baj az ha e/3-ban beszélek magamról?
Figyelt kérdés
Anya eszik, anya mindjárt visszajön, anya szeret. 6 hónapos a babám.2022. márc. 29. 18:18
1/15 anonim válasza:
Kinek baj?
Én is szoktam így néha, néha meg E/1-ben.
Kit érdekel, ki mit gondol?
2/15 anonim válasza:
Mert így a gyerek nem tanul meg ragozni, ezért baj.
3/15 anonim válasza:
Ha ezt a gyereknek mondod, semmi baj nincs vele. Ha a férjednek/baratnak/rokonnak/stb akkor debil kategória.
4/15 anonim válasza:
Babánál nem baj, mert fixálod vele az anya/apa személyét, titulusát. Később már semmi értelme, ezért "elég gáz".
5/15 anonim válasza:
Nekem nem baj, de szerintem nincs értelme. A gyerek nem tanul attól jobban, hogy életszerűtlenül beszélsz vele. Hosszútávon nem hiszem, hogy baja lesz, mert nem ismerek felnőttet, aki így maradt volna.
Én azért nem csinálom, mert néha kisgyerekeknél hallani, hogy ezt lemásolják és utálom, amikor egy láthatóan okos 3-4 éves butított nyelvet használ miközben már képes lenne helyes mondatokat is összerakni, ha azt tanulta volna otthon.
6/15 anonim válasza:
Aztán amikor a gyerek is elkezd E/3 személyben beszélni magáról mehet a felesleges vizsgálatokra, hogy netalán autista. Közben csak az anyja nem tud ragozni.
7/15 anonim válasza:
Nincsen ezzel semmi gond. Tarzan is így beszél.
8/15 anonim válasza:
Nyugodtan, féléves úgysem fog beszélni egy darabig.
9/15 anonim válasza:
Babánál szerintem teljesen normális, elfogadható ez a forma, de van, aki hajlamos ebben benne ragadni. Pl a férjem a mai napig így beszél néha a 6 éves gyerekünkhöz, néha hosszú monológokat ad elő e/3-ban, amitől én gondolatban a fejem verem a falba 😂 Mondjuk már egyre ritkábban csinálja szerencsére.
10/15 anonim válasza:
Babánál nem gond, mert így legalább tudatosítod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!