Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babafüll lyukasztast csak...

Babafüll lyukasztast csak kozmetikus vegzettseggel lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Én simán ha van full lyukasztó pisztolyom meg egy tálca steril fülbevalóm én nem lyukaszhatok csak úgy háznál?
2022. márc. 22. 19:18
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell kozmetikus végzettség, nálunk a védőnő csinálja

Aham, számlával???

Mert onnantól, hogy minimum egyéni vállalkozóvá válik, bizony kell végzettség.

2022. márc. 23. 11:55
 32/37 anonim ***** válasza:
Ui.: lehet tetkósoknak is tanfolyamokat végezni, de hivatalosan a vállalkozás indításához nem kell.
2022. márc. 23. 11:56
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Piercinget aki szúrja nem kozmetikus, teljesen más tanfolyam (piercer képzés, asszem az alap pár hónap (4-6 nem tudom), plusz külön képzés az intim piercing) aminek egy része anatómia, sok sterilizálás és szabályok, a legkisebb része maga a szúrás és azt is "gumi" testrészen gyakolorják be, aztán élesben az oktató felügyeletével. Csak ezek után kapja meg a papírját. Szalonban nem szúrhat olyan, akinek nincs papírja, mert kap egy ellenőrzést az életben többet nem nyithat ki kb. Magának a szalonnak is nagyon magas követelmémyei vannak, magas higéniai elvárásoknak kell megfelelni, hogy egyáltalán kinyithasson. Ők egyáltalán nem kozmetikusok, az más szakma (de sok kozmetikusnak is van erre vizsgája).
2022. márc. 23. 11:56
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mondom, hogy tanfolyam, amit a kérdező is bármikor megcsinálhat, nem egy komplett iskola.

2022. márc. 23. 11:59
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Tetoválónak is kell papír,pont! Ne hülyéskedjetek már komolyan!
2022. márc. 23. 12:01
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy a kérdező ennyi értelemmel simán bevállal egy-két elfertőződött sebet, gyulladást, béna vagy fájdalmas lyukasztást, csak hogy papír nélkül haknizhasson a házi kis lyukasztó-szettjével. Ezek után én erősen kétlem, hogy papírszerzés után igényesebben állna a kérdéshez.
2022. márc. 23. 12:21
 37/37 anonim ***** válasza:
Tetovaltatni ezek után biztosan nem fogok az hétszentség...
2022. márc. 23. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!