Babafüll lyukasztast csak kozmetikus vegzettseggel lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Én simán ha van full lyukasztó pisztolyom meg egy tálca steril fülbevalóm én nem lyukaszhatok csak úgy háznál?2022. márc. 22. 19:18
31/37 anonim válasza:
Nem kell kozmetikus végzettség, nálunk a védőnő csinálja
Aham, számlával???
Mert onnantól, hogy minimum egyéni vállalkozóvá válik, bizony kell végzettség.
32/37 anonim válasza:
Ui.: lehet tetkósoknak is tanfolyamokat végezni, de hivatalosan a vállalkozás indításához nem kell.
33/37 anonim válasza:
Piercinget aki szúrja nem kozmetikus, teljesen más tanfolyam (piercer képzés, asszem az alap pár hónap (4-6 nem tudom), plusz külön képzés az intim piercing) aminek egy része anatómia, sok sterilizálás és szabályok, a legkisebb része maga a szúrás és azt is "gumi" testrészen gyakolorják be, aztán élesben az oktató felügyeletével. Csak ezek után kapja meg a papírját. Szalonban nem szúrhat olyan, akinek nincs papírja, mert kap egy ellenőrzést az életben többet nem nyithat ki kb. Magának a szalonnak is nagyon magas követelmémyei vannak, magas higéniai elvárásoknak kell megfelelni, hogy egyáltalán kinyithasson. Ők egyáltalán nem kozmetikusok, az más szakma (de sok kozmetikusnak is van erre vizsgája).
34/37 anonim válasza:
Ezt mondom, hogy tanfolyam, amit a kérdező is bármikor megcsinálhat, nem egy komplett iskola.
35/37 anonim válasza:
Tetoválónak is kell papír,pont! Ne hülyéskedjetek már komolyan!
36/37 anonim válasza:
Az a baj, hogy a kérdező ennyi értelemmel simán bevállal egy-két elfertőződött sebet, gyulladást, béna vagy fájdalmas lyukasztást, csak hogy papír nélkül haknizhasson a házi kis lyukasztó-szettjével. Ezek után én erősen kétlem, hogy papírszerzés után igényesebben állna a kérdéshez.
37/37 anonim válasza:
Tetovaltatni ezek után biztosan nem fogok az hétszentség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!