Babafüll lyukasztast csak kozmetikus vegzettseggel lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Én simán ha van full lyukasztó pisztolyom meg egy tálca steril fülbevalóm én nem lyukaszhatok csak úgy háznál?2022. márc. 22. 19:18
11/37 anonim válasza:
Addig csinálod még el nem b@szod vkinek vagy egy jó akaród fel nem jelent ( meg mondjuk én mindig mindenhol kérem a blokkot,nyugtát,számlát) ha nem kapnék ott vége is lenne a pályafutásodnak!
Max ha valami zsákfaluba laksz,esetleg ott nem érdekli a népet csak legyen óccó, de normális környezetben nagyon megütöd a bokádat.
12/37 anonim válasza:
Teljesen jogos kérdés pedig.
Tetováláshoz sem kell iskola, pedig ott is jó sok mindent el lehet szúrni.
13/37 anonim válasza:
Hát, én szakembert hívtam, láttam a papírját is és fertőtlenítette, kesztyűt húzott és utána lyukasztotta csak, pedig steril kapszulában volt a fülbevaló (mert utána fogdosta, hogy jól van-e benne, emiatt volt kesztyűben). Elötte is és utána is elmondott sokmindent. Hogyan ápoljam, mikor érheti víz, hány napig ne mozgassam és utána hogyan kell, ne forgassam hanem oda vissza mozogjon, hány hét múlva cserélhetem ki, ha kiakarom és mire stb. Hozzátette azt is, ha bármi probléma van, akár csak annyi, hogy nem múlik el a pirosság estig hívjam és kijön megnézni "soron kívül". Elég szomorú ha ezt egy képzett kozmetikus ennyire félvállról veszi, pedig neki pontosan tudnia kell, hogy mennyire fontos.
14/37 A kérdező kommentje:
12es köszönöm
13as semmi ilyesmi nem volt nálunk.
2022. márc. 22. 20:28
15/37 anonim válasza:
Es ha ti kifogtatok egy szart,akkor te magad miert akarsz ugyanolyan szar lenni?
16/37 A kérdező kommentje:
Nem volt szar :D
2022. márc. 22. 20:38
17/37 anonim válasza:
De most nem értem. Volt egy szar szakember nálatok és érdeklődsz, hogy ez így normális-e? Vagy kaptál az ötleten, hogy nahát ilyet te is összegányolsz, itt az új üzlet gyes mellett?
18/37 anonim válasza:
Nem volt szar ? Hát nekem szar lenne ha fertőtlenítés nélkul nem steril eszközökkel lőnék a gyerekem fülét de kinek mi. Ha neked ez nem gond,akkor falra hányt borsó,hogy megpróbáljunk meggyőzni,hogy végezz el egy pár óras tanfolyamot,hogy számlaképesen és előírásoknak megfelelően is tudd csinálni
19/37 anonim válasza:
Mondjuk én eleve betiltanák, hogy testmódosítást hajtsunk végre egy emberen, aki a világát nem tudja még. De ha már muszáj, legalább legyen már szakember az illető.
20/37 anonim válasza:
Kérdező, ilyen gondolkodással meg ennyi felelősségérzettel nem lehetne, hogy felnőtteket lyuggatsz végzettség nélkül pluszpénzért, s nem babákat? Már az elképzelés, hogy minden hozzáértés nélkül lyukasszam ki egy baba fülét... basszus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!