Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a tőlem születe...

Mit tegyek, ha a tőlem született gyerekeit a férjem semmibe nem nézi?

Figyelt kérdés
Már belefáradtam abba, hogy mindig mentegetni kell azt az embert a gyerekek előtt, és ha a gyerekek szóvá merik tenni, hogy jobban szereti az új feleségétől született gyerekeit, akkor az van, hogy én ellene hangolom a gyerekeket. Nem védhetem meg őket mindentől, meg kell élniük a negatív érzelmeket is, de egy 5 és egy 7 éves kislányokról beszélünk, akiknek az apjuk a mindene.
2022. márc. 20. 16:21
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Te semmit nem tudsz tenni ez ellen.
2022. márc. 20. 16:22
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Semmit,és nem védném be az apjukat előttük.
2022. márc. 20. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:
11%
Én egyelőre azt se értem, ki kinek a férje/felesége ebben a történetben.
2022. márc. 20. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell védened. Ha kérdeznek, akkor őszintén válaszolni kell. Úgy mond el az álláspontod, hogy az apjukat se bántsd. A lényeg, hogy te hiteles maradj.
2022. márc. 20. 20:11
 5/6 anonim ***** válasza:
39%

4: ilyet a legkevesebb ember tud tenni, pláne aki sértve érzi magát bámi miatt.

A gyerekek nem hülyék, előbb-utóbb rájönnek mi a dörgés és majd magukban a helyére teszik.

2022. márc. 20. 23:22
 6/6 anonim ***** válasza:
74%

Menteni én sem menteném, de reálisan azért elmondanám nekik, hogy egy kisbaba sok gondoskodást igényel, többet, mint egy óvodás és egy elsős, illetve ilyenkor az ember sokkal kimerültebb, mint a legtöbben. Én sem repesnék, ha nem tudnék rendesen aludni, üvöltene a gyerek a fülembe, a két nagyobb meg utána teljes energiát követelne.

Ha egy házban élnének ugyanezt élnék meg a gyerekeid(mint minden testvér), többet látnák az apjukat, de ugyanúgy nem foglalkozna velük annyit, mert kimerült és sokat kell a kicsivel foglalkozni. A másik kettőre kevesebb figyelem jutna, kevesebb jókedv, kevesebb foglalkozás. Ez mindig így van, senki nem tud 100%on pörögni, és a kisgyerek jó sokat leszív, attól függően, ki az anyja.

Meséld el nekik, ha neked lenne egy kisbabád, nem tudnál te sem annyit foglalkozni velük, kevesebb kedved lenne, kevesebb energiád, feszültebb és idegesebb lennél.

Én vennék a gyerekeimnek egy kutyát, ha eddig nem volt, most legyen, ami kitölti az űrt. A legtöbb apa ezt csinálja, azt mondja az anya ellenük neveli a gyereket, mikor csak tojnak rá.. Ugyan nem ebben vagyok, én randizok az apákkal, de mikor lemennek Balcsira és a sörsátorban ülnek pólóban szárazon a gyerekkel ahelyett, hogy kagylót keresnének vele a vízben, beküldik egyedül.. vagy labdáznának, nekem leesik, hogy szr apák, és el is vesztem az érdeklődést. Játszóházban is látszik sokszor, meg gyerekprogramokon, állatkertben.. ott vannak, de igazából nincsenek és le se tojják a gyerek igényeit, nem hallgatják meg, gyerekprogram az nem gyerekprogram, hanem felnőtt..

Ne foglalkozz vele mit mond, nyugodtan vágd hozzá, hogy: "hogyha foglalkoznál a gyerekeiddel, akkor tudnák, hogy szereted őket, mert ebből látszik a szeretet"

2022. márc. 21. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!