Tud v. ki olyan oldalakat ahol nagyon olcsón lehet gyerek ruhákat venni?
Sajnos elég rosszul állunk anyagilag. Két iker kislányom van. 17hónaposak. A kaját, pelust meg a mindennapi dolgokat valahogy sikerül megvennünk, fizetnünk, de sajna a ruhára már nem igazán marad. A környékünkön nem nagyon van turkáló, ami meg van az is drága.
Ha esetleg ismertek olyan oldalakat ahol jelképes összegért vagy tényleg olcsón lehet venni ruhákat leírnátok nekem?
Nagyon megköszönném.
Szia!
Esetleg érdeklődj Vöröskeresztnél, vagy Egyháznál, ők szoktak kedvezményes ruhavásárokat tartani, vagy adnak ingyen a rászorulóknak.
Mi pl. a Máltai Szeretetszolgálathoz szoktuk leadni a leselejtezett vagy kinőtt ruhákat.
www.expressz.hu
Nagyon sokszor lehet kifogni jókat, olcsón. Én most 5 szabadidőnadrágot és 3 pulcsit vettem 3000-ért. Nagyon jó állapotúak. Ki lehet fogni, csak sokat kell böngészni.
Próbáld meg.
Nekem is ikreim vannak (15 hónaposak, fiú-lány páros) és mi sem engedhetjük meg magunknak a drága ruhákat.
Én a Vatera-n és a ruhafalva.hu-n vásárolok nekik, így elég jó a végösszeg (a bolti árakhoz képest mindenképp). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!