Van itt olyan, aki 37-38 év fölött szülte az első gyermekét? Ha igen, mikor, és hány gyereke lett?
38,40 és 42 évesen. Az utolsón azért már gondolkodtunk,de nagyon akartuk és belevágtunk.
Egy rossz kapcsolatból keveredtem ki 30on túl,mire megtaláltam az igazit,elmentek az évek,de megérte. Szorongtam a teherbeesés miatt,de ahogy beállították a pajzsmirigyemet össze is jött az első baba,én pluszban próbáltam magyon egészségesen étkezni,hátha segít :) minden egyes terhesség egyre nehezebb volt, nem volt úgy extra gond,kicsit a cukor szórakozott,csak én éreztem így. Sok sikert :)
37 múltam, amikor megszületett 2020-ban. 2015-ben ismerkedtünk meg, én akkor voltam 32. Én szerettem volna már előbb gyereket, de az előttevaló hosszabb kapcsolatom 2012-ben ért véget, amikor 29 voltam. Utána sokáig nem találtam senkit, közben külföldön is dolgoztam. Nem hozta az élet.
2017-ben kezdtünk próbálkozni, az akkor már férjemmel. Gyorsan kiderültek problémák (PCOS, endometriózis, Hashimoto). 2018-ban műtöttek, majd 3 inszemináció után, végül 2019-ben az első lombikkal jött össze a kislányunk. Több okból, de több gyerekünk nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!