Terhes vagyok, de nem biztos, hogy a páromtól. Mit tegyek most?
Kérlek, ha el is ítéltek, ne kezdjetek el itt szidni. Nem erre van szükségem most.
A férjem ma utazott el barátokkal, pénteken jön haza. A teszteket délután csináltam meg, mindkettő +.
5 hetes terhesség.
Ülök itt és egyszerűen minden erőm eltűnt, szorít a mellkasom, fáj a hasam.
Apasági tesztre gondoltam rögtön, de amit néztem, ott a 8. héttől lehetséges a mintavétel és a férjemtől szájnyálkahártyából kellene. Szóval még ha sikerülne is ez, egy hónapig akkor is úgy kellene tennem, mintha minden rendben lenne. Addig el sem mondhatnám neki. Ha pedig nem az övé, akkor hogy tudnék titokban tartani egy abortuszt?
Félek és kétségbe vagyok esve.
Amiket felvázoltam most, hogy hátha így megnyugszom kicsit:
1. Elmondom neki az egészet az elejétől, és bízom abban, hogy szeret annyira, hogy nem akar válni azonnal.
2. Nem mondom el neki sem azt, hogy terhes vagyok, sem pedig, hogy együtt voltam mással és valahogy itthon leveszem az apasági teszthez szükséges mintát tőle. Ha kiderül, hogy ő az apa, akkor elmondom neki, hogy babánk lesz. Ha nem ő az, akkor fogalmam sincs, mi lesz...
Nála jobb és tökéletesebb férjet, embert nem tudom, találhatnék-e.
Hülye vagyok, hogy egyáltalán szóba álltam mással, tudom. Visszacsinálnám az egészet, ha tehetném.
Írnátok pár bíztató szót?
De te nagyon az vagy:D
Bárcsak tudnánk hogy ki az a szegény férj.(ha tényleg igaz ez az egesz) es szólhatnánk neki…
Istenem, mennyi álszent nő....
Bezzeg, mikor egy férfi lép félre, akkor mindenki arra bíztatja, hogy inkább fogja be a száját és ne mondja el.
Milyen érdekes az is, hogy ha a nő hűtlen, akkor tuti biztos, hogy nem szereti a párját, de ha a férfi, akkor az meg szereti akkor is, ha minden héten mást kefél. De hát neki el kell nézni, mert pöcs van a lábai között.🤮
Fel kéne már fogni, hogy az érzelem nélküli szex nem csak a férfiak kiváltsága. Nőként szexeltem én is már úgy, hogy nem éreztem semmit, csak kívántam a pasit anélkül, hogy gyereket vagy kapcsolatot akartam volna tőle.
Kérdező, csináltasd meg az apasági tesztet, aztán a többi már csak rajtad múlik. Kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!