Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhes vagyok, de nem biztos,...

Terhes vagyok, de nem biztos, hogy a páromtól. Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Kérlek, ha el is ítéltek, ne kezdjetek el itt szidni. Nem erre van szükségem most.

A férjem ma utazott el barátokkal, pénteken jön haza. A teszteket délután csináltam meg, mindkettő +.

5 hetes terhesség.

Ülök itt és egyszerűen minden erőm eltűnt, szorít a mellkasom, fáj a hasam.

Apasági tesztre gondoltam rögtön, de amit néztem, ott a 8. héttől lehetséges a mintavétel és a férjemtől szájnyálkahártyából kellene. Szóval még ha sikerülne is ez, egy hónapig akkor is úgy kellene tennem, mintha minden rendben lenne. Addig el sem mondhatnám neki. Ha pedig nem az övé, akkor hogy tudnék titokban tartani egy abortuszt?

Félek és kétségbe vagyok esve.

Amiket felvázoltam most, hogy hátha így megnyugszom kicsit:

1. Elmondom neki az egészet az elejétől, és bízom abban, hogy szeret annyira, hogy nem akar válni azonnal.

2. Nem mondom el neki sem azt, hogy terhes vagyok, sem pedig, hogy együtt voltam mással és valahogy itthon leveszem az apasági teszthez szükséges mintát tőle. Ha kiderül, hogy ő az apa, akkor elmondom neki, hogy babánk lesz. Ha nem ő az, akkor fogalmam sincs, mi lesz...

Nála jobb és tökéletesebb férjet, embert nem tudom, találhatnék-e.

Hülye vagyok, hogy egyáltalán szóba álltam mással, tudom. Visszacsinálnám az egészet, ha tehetném.

Írnátok pár bíztató szót?

2022. márc. 14. 22:25
 131/155 anonim ***** válasza:
56%
Nagyon sajnálunk te szegény sorsú nő!
2022. márc. 15. 21:20
 132/155 anonim ***** válasza:
55%

De te nagyon az vagy:D

Bárcsak tudnánk hogy ki az a szegény férj.(ha tényleg igaz ez az egesz) es szólhatnánk neki…

2022. márc. 15. 21:40
 133/155 anonim ***** válasza:
56%
A 87%-os szerint a kérdező ügyes volt. Csak úgy nyomkodja a pirosat.... 🤭
2022. márc. 15. 21:49
 134/155 anonim ***** válasza:
74%
Ordas kamu.
2022. márc. 15. 22:01
 135/155 anonim ***** válasza:
100%
De miért hazudsz magadnak? Nem szereted és nem tiszteled őt, ha ezt tetted vele. Elmondásod szerint nem is érdemelte ezt meg. Mennyire kell ahhoz gerinctelen, önző, aljas embernek lenni, hogy azon agyalj, hogy mintát vegyél tőle, mert akkor aztán öröm bódottá? Félsz, hogy a kényelmed tönkre megy, ennyi a bajod. Hogy tökéletes, biztonságos, de unalmas, és ezért "rossz döntést" hoztál? Hogy van képed rossz döntésnek nevezni ezt? Vetesd el inkább csendben és hallgass. Nem kell még pluszban trükközni is. Aztán meg ásd el magad!
2022. márc. 16. 13:55
 136/155 anonim ***** válasza:
87%
Wáó létezik a félre dugáson, abortuszon kívűl nagyobb titok? 😳
2022. márc. 16. 14:01
 137/155 anonim ***** válasza:
14%

Istenem, mennyi álszent nő....

Bezzeg, mikor egy férfi lép félre, akkor mindenki arra bíztatja, hogy inkább fogja be a száját és ne mondja el.

Milyen érdekes az is, hogy ha a nő hűtlen, akkor tuti biztos, hogy nem szereti a párját, de ha a férfi, akkor az meg szereti akkor is, ha minden héten mást kefél. De hát neki el kell nézni, mert pöcs van a lábai között.🤮

Fel kéne már fogni, hogy az érzelem nélküli szex nem csak a férfiak kiváltsága. Nőként szexeltem én is már úgy, hogy nem éreztem semmit, csak kívántam a pasit anélkül, hogy gyereket vagy kapcsolatot akartam volna tőle.

Kérdező, csináltasd meg az apasági tesztet, aztán a többi már csak rajtad múlik. Kitartást.

2022. márc. 17. 07:55
 138/155 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak azért ritkán esnek teherbe 😂 Őket sem dicséri meg egy nő sem, ha felcsinálnak más nőket, meg átkúrják a párjukat, nem tudom miről beszélsz te, utolsó.
2022. márc. 17. 08:35
 139/155 anonim ***** válasza:
88%
#137: én azt írtam, hogy alapból nem feltétlen ítélem el, ha valaki szeretőt tart, DE azért legyen már annyi esze legalább ilyenkor mind a férfinak, mind a nőnek, hogy nem ad esélyt arra, hogy felcsinálja/felcsináltassa magát a szeretővel. A legtisztább persze az lenne, ha mindenki színt vallana otthon, ha képbe kerül egy harmadik, dehát tudjuk, hogy ez kb hány százalékban szokott így történni.
2022. márc. 17. 08:39
 140/155 anonim ***** válasza:
100%
Kedves #137! Itt nem is a megcsalás miatt "ítélkeznek", hanem mert ha arra nem volt esze, hogy védekezzen, akkor legalább valljon színt. Üljön oda a párjához és mondjon el mindent. Aljas, sunyi dolognak tartják a legtöbben, hogy a kérdező álmában venne tőle tesztet.egy dolog a megcsalás, másik, hogy van következménye, amit a kérdező nehezen(vagy sehogy sem) vállal magára.
2022. márc. 17. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!