Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhes vagyok, de nem biztos,...

Terhes vagyok, de nem biztos, hogy a páromtól. Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Kérlek, ha el is ítéltek, ne kezdjetek el itt szidni. Nem erre van szükségem most.

A férjem ma utazott el barátokkal, pénteken jön haza. A teszteket délután csináltam meg, mindkettő +.

5 hetes terhesség.

Ülök itt és egyszerűen minden erőm eltűnt, szorít a mellkasom, fáj a hasam.

Apasági tesztre gondoltam rögtön, de amit néztem, ott a 8. héttől lehetséges a mintavétel és a férjemtől szájnyálkahártyából kellene. Szóval még ha sikerülne is ez, egy hónapig akkor is úgy kellene tennem, mintha minden rendben lenne. Addig el sem mondhatnám neki. Ha pedig nem az övé, akkor hogy tudnék titokban tartani egy abortuszt?

Félek és kétségbe vagyok esve.

Amiket felvázoltam most, hogy hátha így megnyugszom kicsit:

1. Elmondom neki az egészet az elejétől, és bízom abban, hogy szeret annyira, hogy nem akar válni azonnal.

2. Nem mondom el neki sem azt, hogy terhes vagyok, sem pedig, hogy együtt voltam mással és valahogy itthon leveszem az apasági teszthez szükséges mintát tőle. Ha kiderül, hogy ő az apa, akkor elmondom neki, hogy babánk lesz. Ha nem ő az, akkor fogalmam sincs, mi lesz...

Nála jobb és tökéletesebb férjet, embert nem tudom, találhatnék-e.

Hülye vagyok, hogy egyáltalán szóba álltam mással, tudom. Visszacsinálnám az egészet, ha tehetném.

Írnátok pár bíztató szót?

2022. márc. 14. 22:25
 111/155 A kérdező kommentje:

Mert a felelősség vállalása egyenes út lenne valószínűleg ahhoz, hogy az életem tönkremegy.

Nem leszek sem egyedülálló anyuka 27-28 évesen, sem pedig elvált nő.

2022. márc. 15. 17:24
 112/155 anonim ***** válasza:
83%

Tehát önző és gyáva vagy. Érdekes, hogy a bszásoknál nem jutott eszedbe, hogy akár így is végződhet a történet. Nincs garancia arra, hogy nem derül ki soha.

2022. márc. 15. 17:42
 113/155 anonim ***** válasza:
66%
Elutazott a férjed a nemzeti ünnepen? Mégis hova? 😂 remelem egy hotelbe valami kis csajjal! 😜
2022. márc. 15. 18:12
 114/155 A kérdező kommentje:

Miért, nemzeti ünnepekkor nem szabad utazni?

Számunkra ez egy sima hosszúhétvége, amit jó kihasználni. Péntek-szombat-vasárnap kettesben voltunk, tegnap pedig barátokkal utazott el fiús programra.

2022. márc. 15. 18:19
 115/155 anonim ***** válasza:
85%
Én csak annyit mondok lehet, hogy most nem vállalod, de a karma rohadt egy dolog.
2022. márc. 15. 18:20
 116/155 anonim ***** válasza:
85%

Kedves Kérdező!

Végigolvastam mind a 115 hozzászólást és reménykedtem, hogy valahol azt írod, hogy beszélsz a férjeddel és elmondod neki az őszintét. Sajnos ezt sehol sem láttam. Tény, hogy a megcsalás gerinctelen dolog, de ahhoz mégvastagabb bőr kell, hogy még el is hallgasd, vagy sunyiban vegyél mintát tőle az apaságihoz. Remélem nagyon jó lecke lesz neked az életben! Én is azt mondom, h mond el neki és együtt döntsetek,h hogyan tovább!

2022. márc. 15. 18:44
 117/155 anonim ***** válasza:
100%

Azért kivi lennék ha a férj csinálná fel a szeretőjét, mit mondanál kérdező?

Nem baj szívem, én nem akarom 27-28 évesen újra kezdeni az életem, és elvált nő lenni...?!

Vagy mit?

2022. márc. 15. 19:00
 118/155 anonim ***** válasza:
100%
De most te kajakra a szemébe tudnál ezek után mosolyogni bármi legyen is a történet vége?Hát nemhogy megcsaltad,hanem viszonyod volt,úgy hogy lehet,hogy akár ugyanaz nap beléd élvezett a szeretőd,mint a férjed.Ez enyhén szólva is gusztustalan.Továbbra is azt kérdezem,te mit szólnál,ha fordított helyzetben lennétek?Mondd el neki,had döntsön ő.Legalább ennyire legyél gerinces.
2022. márc. 15. 19:08
 119/155 anonim válasza:
100%
Az egyetlen út az őszinteség lenne, de ahogy látom, jobban félsz az egyedülléttől, minthogy odaállj a férjed elé. Én nem tudnék ezzel együtt élni, de a te életed, a te döntésed. Arra viszont minimális az esély, hogy ez soha nem fog kiderülni, biztos vagy benne, hogy a szerető, vagy anyukád nem adta/adja át másnak az infót? Plusz még az éjszaka pálcával a szájban turkálás is egy érdekes kör lesz.
2022. márc. 15. 20:03
 120/155 A kérdező kommentje:

Anyukámban 100%-ban megbízom, ennél nagyobb titkomat sem fecsegte ki soha. Nagyon jó a kapcsolatunk.

A másik férfinak pedig nem lenne érdeke elmondani. Mikor mondtam neki, hogy én szeretném lezárni és jobb lenne, ha többet nem találkoznánk, nem beszélnénk, akkor is mondta, hogy sejtette, hogy előbb utóbb ez eljön és elfogadja a döntésemet. Nem volt semmi dráma, vita. Ő nem akar megállapodni, elvan a saját kis világában. Nem rosszindulatú egyáltalán, meg nem is az a magánéletét kifecsegő típus.

Ez az alvás közbeni mintavétel még nem biztos. Anyukám szerint mondjam azt, hogy koronavírusos lett valamelyik barátnőm és hogy otthoni teszthez kell a minta és elég torokból venni... Utálja a tesztelést, szóval lehet tényleg fel sem tűnne neki, de nem tudom. Ezt rizikósabbnak érzem.

2022. márc. 15. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!