Családon belüli konfliktus, mert az unokatestvérek csúfolják, bántják a lányomat?
Bátyám gyerekei 12-14 évesek, az én lányom 11.
Ha a három gyerek együtt van, katasztrófa. Mindig az én gyerekem van kipécézve, bántják, csúfolják.
Tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy a lányom milyen. Ha bántják és tehetetlennek érzi magát, kivetkőzik magából és csapkod, üt, kiabál. Nem tudja kezelni az érzelmeit olyankor. Ezt az állapotot az unokatestvérei direkt kiprovokálják, utána elkezdik videózni, fotózni az őrjöngő gyerekemet és piszkálják tovább. A nagyszülők meg annyit látnak, hogy az én gyerekem műsorozik megint és utána ő van megbüntetve, lecseszve.
Vagy mint megtudtam, csúfolják a kinézete miatt. Tudom, hogy nem egy világszépe a lányom (nekünk ettől függetlenül a legszebb). De akkor se mondjon rá senki olyat, hogy most mászott elő az odújából, meg hogy úgy néz ki, mint egy rosszabb állapotú vízi hulla (igen, ezeket általános iskolás gyerekek mondják). Vagy rossz a szeme, erre direkt eldugják a szemüvegét, amikor alszik. Vagy olyan is volt, hogy amíg aludt, teát öntöttek az ágyába és piszkálták, hogy bepisilt, levideózták ezt így és küldték tovább osztálytársaknak.
A probléma, hogy mi anyukámékkal közös telken lakunk (de külön házban). Tesómék azért hétvégente mindig jönnek. Én már belefáradtam az állandó igazságtételbe, azt sem fogom nézni, ahogy a gyerekemet kikészítik. Mi olyankor máshol csinálunk programot. Barátnőzünk, elmegyünk moziba, vagy kirándulni, biciklizni.
Anyámtól hallgatom, hogy ez nem megoldás, a gyerek így sosem tanulja meg magát megvédeni és hogy ez a testvéremnek is rosszul esik, mintha mi nem akarnánk velük találkozni. De már nem is szeretnék... Próbáltam vele is beszélni erről, hogy beszéljen a két fiúval. Állítólag lett beszélve velük kétszer, semmi hatása nem volt. De ugyanilyen volt gyerekként a mi kapcsolatunk is, látványosan ő volt jobban szeretve anyánk által. Volt, hogy úgy lökte a hintát, hogy kiestem és az arcom összetört, hetekig szívószállal ettem. Én voltam azért is a hibás itthon. Kedvenc elfoglaltsága volt, hogy vasalóval kergetett, amiről én gyerekként azt gondoltam, hogy mindig tűzforró és még most is bennem van az a félelemérzet, ahogy szaladtam előle. Szóval simán kinézem azt is, hogy nekik otthon ez vicces és a két fiú semmiért nincs elővéve.
Kérdezném, hogy ti hasonló helyzetben mit csinálnátok? Én rontom el, mert konfliktuskerülőnek nevelem a gyereket?
11 éves, nem tudja magát hogyan megvédeni.
Ha illegálisan töltenek fel videókat, képeket a lányodról, akkor vedd el a telefojukat, és töröltesd a szülőkkel a tartalmat, miközben törlik, mosd meg jól a fejüket, hogy mennyire nem normális ez, és ha meglátsz bármit a lányodról a neten, akkor feljelented őket. A szülőket és a gyerekeiket is!
Ez nem vicc. Büntetőjogi kategória. Ha hagyod, akkor mintha azt hagynád, hogy bemenjenek másokhoz vandálkodni.
Ugyanezt a sztorit egyszer régebben már leírtad Kérdező, csak akkor még elvileg közös házban laktatok, nem pedig külön házban ugyanazon a telken. Akkor írta mindenki, hogy költözzetek el. Ezek szerint nem tettétek és a helyzet változatlan. Szerintem még mindig ugyanabban a házban is laktok (nemcsak közös telken), ezért tudja a 2 görcs eldugni a lányod szemüvegét, ameddig alszik.
Amúgymeg állj a sarkadra, közöld a tahó bátyáddal, hogy feljelented a gyerekeid a felvételekért és zárd ki őket a "saját házadból".
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
2 éves kérdéseid és még mindig nem változott semmi? Szegény lányod, milyen hülye anyja van.
Én megfognám a 2 fiút és úgy pofánvágnám, hogy csak nyekkenne mindkettő. A testvéremnek közölném, hogy a 2 gyereke nem mehet a gyerekem közelébe többet.
Milyen dolog az, hogy megszégyenitik a gyereked? Bántják, és zaklatják?
Szépen fognám a telefonjukat a fiúknak és ripityára törném. Amennyiben a testvér hápog közölném, hogy a 2 taknyos kölykének lehet elmagyarázni mi az a zaklatás, és hova fajulhat..
A szüleid megbuktak minden téren.
Most látom 2 éve Te semmit nem teszel a férjeddel a gyereketek érdekében..
Hát szégyeld magad,egy nagy 0 vagy..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!