Szoktatok kínai üzletben ruhát vásárolni gyerkőcnek, vagy saját részre?
Nemrég az egyik ismerősöm elgondolkodtatott.Kicsusszant a száján,hogy oké,hogy olcsóbbak az itt kapható ruhák,de az eredetük kétes,na meg az anyaguk tartalmazhat mérgező festékanyagot stb.
Mit gondoltok erről?
Nem nagyon.
Van amire ráfanyalodok, de tucatcuccok vannak és nem is túl jók az árak, a minősége meg lutri.
Inkább a leárazásokat figyelem, meg a turikat járom, a turis cuccaim évekig jók, a gyerek ruhái nem tekerednek el mosás után, nem bolyhosodnak és pár 100 ft.
utolsó:
Ja és Tesco-ba sem járok, mert jövőre ki akarják rakni a magyar termékeket, úgyhogy a mi köreinkben bojkott van.
Köszi a válaszokat!Számomra elsősorban az alacsonyabb ár miatt volt vonzóbb,mint az egyéb helyeken kapható gyermekholmik.A környékünkön nincs egy üzlet sem,ahol beszerezhetném a cuccokat.Van C&A,Takko,Brendon és ennyi.Szoktam ezekben is vásárolni,de itthonra sajnálom kiadni egy-egy nadrágért pl. a 3000 Ft-ot,amikor szinte hetek alatt elhasználódik a nagy kinti hancúrozások közben.Persze,nem "látok bele" a kínais holmikba,csak remélni tudom,hogy nem valami vacakot fogok ki.
Nekünk is sok márkásabb ruhánk van,amit javarészt Kínában gyártanak,de nem kínai cégek (lásd Nike,Adidas stb.) és egyértelmű,hogy nagy a különbség a minőségüket illetően.Tehát nem ezekre gondoltam a "kínais" jelző használatakor.
Még egyszer köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!