5 hosnak erre mit lehet adni?
Negyed óránként kel, köhög.
Ugyaz a baja mint nekem, tőlem kapta el a betegséget tudom mit érez szegény.
Csikizós, hirtelen fuldokló száraz kohogesunk van. Engem sem hagy aludni 3 napja se szegényt úgy sajanlom :(
5 hosnak erre nem lehet ugye adni semmit?
Egy 5 hónapos babát köhögéssel orvoshoz kell vinni , akkor is ha te szerinted tudod mitől köhög !!!
3 napja köhög , hívtad legalább a gyerekorvost?
Vannak olyan vírusok amiket mi felnőttek egy sima “nathanak” tudunk be de az ilyen pici babáknal komoly szövődmények is lehetnek
Ilyen pl az RSV fertőzés is !
Hívd fel az orvosi ügyeletet , főleg olyan kohogest nem szabad elhanyagolni ami megzavarja a pihenését !
Jézus olvasd már el újra mit írtam. Engem nem hagy 3 napja aludni a köhögés. Nem öt!!!
Bocsi én nem az az anyuka vagyok aki sürgősségire viszi a gyereket ha fáj a szempillaja.
Bocs lehet én vagyok a hülye de így kezded:
NEGYED ÓRÁNKÉNT KEL, KÖHÖG!
Magadról írsz 1. Szám 3. Személyben? , mert nekem úgy tűnt hogy a gyermeked kel negyed óránként !
Egyébként mindegy , a köhögés egy ilyen kicsi babanal nem játék úgyhogy ne hasonlítsd szempilla fajdalomhoz!
Egyébként te vagy az anyja te hozod meg az őt érintő dolgokban a döntéseket VISZONT , feltéttel itt egy kérdést , számolnod kell azzal hogy jöhet ilyen válasz és olyan válasz is !
Bocsánat ha én, aki szinten anya ahogy te is , másképp látom és ha nem szaladok a surgossegire vele a 3 napja tartó kohogesevel legalább felhívom az orvost !
Nem vagyunk egyformák!
Egy telefon semmibe nem kerül amúgy , de ahogy látom te teljesen nyugodt vagy hiszen attól köhög amitől te is …
Nekem egyszer
Volt ilyen a 7 hónapos lányom nagyon kohogott, és nem nem szaladtam vele a surgossegire, de hívtam a gyerekorvost és mondta hogy vigyem le meghallgatja a biztonság kedvéért !
Akár 16%, akár nulla, de bizony ez a helyzet:
"A csecsemőjük köhögésére a gyógyszertárakban gyógyírt kereső szülőket gyakran ki kell ábrándítani: egy éves kor alatt alkalmazható, vény nélkül kapható köhögéscsillapító szer nincs a patikákban."
Dokihoz elviheted ha súlyosak a tünetek. Ennyi idős babának még mézet sem tudsz adni, meg kell várni amíg elmúlik. Ha esetleg krupp (szerintem ez nem az) arra van gyógyszer és akkor mindenképp ügyelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!