Babakocsit keresek 14 hósnak, milyet?
Szeretett Jane babakocsinkat lecserélnénk, mert már nem marad meg benne a fiam, szívesebben gyalogol. Viszont kellene egy másik, ami kicsi és praktikus esernyőkocsi, beleugorhat, ha elfárad. Szempontjaim:
-testvérfellépő csatlakoztatható legyen, kilásson a baba a kupola felett, ha rááll
-ne legyen "fapados", jól párnázott legyen és kényelmes
-mindenképp bolygó kerekek, inkább felfújhatóak, mint tömörek /vagy nagyon profi gumi legyen, szuper lengésccsillapítással/
-viszonlag biztonságos legyen öv nélkül is /kapaszkodó, ilyesmi/
-esztétikus legyen és márkás /van, akinek nem szempont, nekem az/
-ár nem érdekes
Köszi!!
Hűha! Micsoda igények... :) Én Top Rider márkárjút vettem, (14 eFt), és nagyon meg vagyok elégedve vele! Kb. 4 kiló, bolygósítható az első kereke, nagyon könnyen irányítható, jó "rohangálós" babakocsi. A kereke nem felfújható ugyan, de nyugodt szívvel ajánlom. Egy baja van, nem lehet nagyon megpakolni, mert akkor a súlypontja megváltozik és feldőlhet, vagy nehéz lesz tolni. Persze azért én így is megdurrantom... A testvérfellépőről nem tudok nyilatkozni, bár az lassan nekem is kéne, vannak olyanok amik állíthatók, és kompatibilisek sok kocsihoz.
Így néz ki. Nekem a súly volt a sarokpontja, és tényleg pille könnyű!
Szia!
Nekünk ilyen van, és nagyon bevált. Kerekeit mindenfajta terepen nyúzzuk (néha erdőben), két éve, és még semmi baja, bár műanyag. Testvérfellépőnket még nem szereltem rá, de szerintem menni fog. Nem olyan magas, kilát fölötte egy gyerkőc, bár ez nyilván a testvérfellépő méretétől is függ.
Ami nektek egyedül kérdéses lehet, hogy nem ernyő kocsi, viszont 5.5 kg, ez is a szuper könnyű kategóriába tartozik.
Remélem, megtalálod a megfelelőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!