Kaptam egy 15000 forintos vásárlási utalványt ami egy bababoltban váltható be. Te mit vennél egy 6 hósnak?
Figyelt kérdés
Nem feltétlen játékra gondolok.Lehet egy nagy vagy több kis dolog is.Ruhára nem szeretném költeni azt egy szuper bababizományiból szoktam beszerezni.:)2013. aug. 28. 16:10
1/5 anonim válasza:
Melyik boltba váltható be? Ezt nem írtad! ;)
pl.
-itatós pohár, tányér, evőeszköz
-a szobájába valamilyen dísz, dekor a falra
-kisszék
2/5 anonim válasza:
hinta, etetőszék (persze ebbe pótolni kell),
utazóágy jövő nyárra
3/5 anonim válasza:
ugyanarra költeném, mint a 2. válaszadó
4/5 anonim válasza:
én hozzácsapnék még ennyit és vennék gyerekülést. az elég drága tétel, és kb. 10-12 hós korától kelleni fog, évekig. szóval abból jobb a drágább és ha hozzáteszitek azt ami a keret rá, akkor meg is van egy biztonságosabb ülés :)
én apróságokra nem költeném, esetleg egy esernyőskocsi jöhetne még szóva, az is kelleni fog, ha nem olyan a mostani kocsitok amit át lehet alakítani
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Adtatok jó tippeket. Mi is az etetőszéken gondolkodtunk,lehet az lesz :) Az autósülés is szupi ötlet amugy de sajnos nincs autónk :( Na még gondolkodunk,de még egyszer köszönöm nektek mennek a zöld kezek :D
2013. aug. 28. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!