Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy kell vásárolni egy...

Hogy kell vásárolni egy bababoltban?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy nagyon hülye kérdés,de ha egy kiságyat vagy babakocsit akarok venni,a boltban találhatóak kiállító darabok,akkor hogy tudok vásárolni?Szólok,hogy kell ez a kocsi,kifizetem és hozzák a raktárból?Honnan tudom,hogy van raktár?Nekem nem kell házhozszállítani!

Nagyon hüle vagyok? :-D :-D :-D

2013. máj. 17. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit! :) Szólsz egy eladónak és elmondja mi,hogy megy!
2013. máj. 17. 18:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Bemész, kiválasztod, szólsz az eladónak, hogy melyik tetszik. Biztos, hogy van valami raktár féle. Vagy azt mondja, hogy hoz egy bontatlan dobozt, vagy ha csak már a kiállítása darab van, akkor felajánlja azt, vagy rendelésre pár napon belül hoznak a boltba egy bontatlant :-)
2013. máj. 17. 18:42
 3/6 anonim ***** válasza:
ahogy más boltban is...először is oda kellene menni az eladónak, mit segíthet. Ha nem, akkor te mész oda, hogy kinéztél egy babakocsit, megvennéd. Ha van becsomagolt a raktáron, akkor azt fogja eladni. Ha nincs, lehet a kiállítási darabot. Mindenképpen próbáld ki a babakocsit, tologasd, nézd meg, hogy lehet beállítani a magasságodhoz stb.
2013. máj. 17. 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Nos, nem biztos, hogy odamegy az eladó, hogy segítsen. Van, ahol nem elvárás, van, ahol nem akarnak tolakodni. (Dolgoztam kereskedelemben és nekünk előírás volt ugyan, de én nem szerettem zavarni a vevőket.)

De a lényeg, hogy kiválasztod, ami szimpatikus, és jön a kontakt az eladóval. Vagy van polcon kirakva, dobozolva, vagy van raktáruk, netán berendelik. Ezt ugye le kell egyeztetni. Nem vagy hülye, valahol el kell kezdeni. :)

2013. máj. 17. 18:52
 5/6 A kérdező kommentje:

Ez a vásárlás nagyon izgi :-D

Köszönöm mindenkinek.Az az igazság,hogy még sosem jártam bababoltban.

2013. máj. 17. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha elfogadsz egy tanácsot, érdemes előre kinézni a dolgokat (esetleg a neten , majdnem minden boltnak van weboldala) és listával menni. Hasonlítsd össze az árakat több bolt kínálatából, mert óriási különbségek lehetnek, és a babacuccok elbűvölnek, meglátod, minden tetszeni fog, ha nem vagy felkészült.
2013. máj. 17. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!