Tudom,hogy nagyon hülye kérdés,de ha egy kiságyat vagy babakocsit akarok venni,a boltban találhatóak kiállító darabok,akkor hogy tudok vásárolni?Szólok,hogy kell ez a kocsi,kifizetem és hozzák a raktárból?Honnan tudom,hogy van raktár?Nekem nem kell házhozszállítani!
Nagyon hüle vagyok? :-D :-D :-D
2013. máj. 17. 18:35
1/6 anonim válasza:
Kicsit! :) Szólsz egy eladónak és elmondja mi,hogy megy!
2013. máj. 17. 18:40
2/6 anonim válasza:
Bemész, kiválasztod, szólsz az eladónak, hogy melyik tetszik. Biztos, hogy van valami raktár féle. Vagy azt mondja, hogy hoz egy bontatlan dobozt, vagy ha csak már a kiállítása darab van, akkor felajánlja azt, vagy rendelésre pár napon belül hoznak a boltba egy bontatlant :-)
2013. máj. 17. 18:42
3/6 anonim válasza:
ahogy más boltban is...először is oda kellene menni az eladónak, mit segíthet. Ha nem, akkor te mész oda, hogy kinéztél egy babakocsit, megvennéd. Ha van becsomagolt a raktáron, akkor azt fogja eladni. Ha nincs, lehet a kiállítási darabot. Mindenképpen próbáld ki a babakocsit, tologasd, nézd meg, hogy lehet beállítani a magasságodhoz stb.
2013. máj. 17. 18:42
4/6 anonim válasza:
Nos, nem biztos, hogy odamegy az eladó, hogy segítsen. Van, ahol nem elvárás, van, ahol nem akarnak tolakodni. (Dolgoztam kereskedelemben és nekünk előírás volt ugyan, de én nem szerettem zavarni a vevőket.)
De a lényeg, hogy kiválasztod, ami szimpatikus, és jön a kontakt az eladóval. Vagy van polcon kirakva, dobozolva, vagy van raktáruk, netán berendelik. Ezt ugye le kell egyeztetni. Nem vagy hülye, valahol el kell kezdeni. :)
2013. máj. 17. 18:52
5/6 A kérdező kommentje:
Ez a vásárlás nagyon izgi :-D
Köszönöm mindenkinek.Az az igazság,hogy még sosem jártam bababoltban.
2013. máj. 17. 19:12
6/6 anonim válasza:
Ha elfogadsz egy tanácsot, érdemes előre kinézni a dolgokat (esetleg a neten , majdnem minden boltnak van weboldala) és listával menni. Hasonlítsd össze az árakat több bolt kínálatából, mert óriási különbségek lehetnek, és a babacuccok elbűvölnek, meglátod, minden tetszeni fog, ha nem vagy felkészült.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!