Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az bíróság mikor veheti el az...

Az bíróság mikor veheti el az anyától a gyermeket az apa részére?

Figyelt kérdés

Most jelenleg együtt vagyunk a gyerek apjával, viszont folyamatosan mondják, hogy ha elakarnák venni, akkor el tudnák venni tőlem, de nem akarják elvileg, viszont simán eltudnák.

Mik azok az indokok, okok, amik miatt el tudnák venni tőlem a gyereket?

Azt hozzáteszem, hogy mielőtt felköltöztünk ide édesanyámmal összevesztünk s a gyerekkel elmentünk az apja rokonságához, mivel az én rokonaimnak nincs meg az a körülmény, s oda nem vittem értelemszerűen.

Ez elég indok lenne nekik, hogy elvegyék tőlem, ha akarnák, hogy elvittem máshova 3-4 napra a gyereket, hogy édesanyámmal ne legyen nagyobb baj, ne veszekedjünk?

Jó volna tudni, hogy mennyire érezzem magam biztonságban.

2022. márc. 10. 12:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Utolsónak teljesen igaza van, komolyan. Nem szeretnék egyenlőre elmenni, tervben volt azok után, de nem, csak most megnyugodtam, hogy nem vehetik el sem most, sem pedig később tőlem a gyerekemet.

Igen, igazad van, nem játsszhatom el 100x, hogy összeveszek ezzel-azzal, mindenkivel s hurcolom a gyereket jobbra-balra, nem lehet, de ezt be is fejeztem.

Próbálkozunk még max 3-4 hónapig, ha nem látok semmi változást, akkor nincs választás.

2022. márc. 10. 13:30
 12/13 anonim ***** válasza:
66%
Mennyi idős a gyerek? Mi az alap probléma ami miatt nem működik a kapcsolat? Mit vársz egyáltalán olyantól, aki azzal fenyeget, hogy elszakít a gyerekedtől? 🙄
2022. márc. 10. 14:51
 13/13 anonim ***** válasza:
48%

Ha mész onnan akkor fogod magad és viszed magaddal a csecsemő korú gyermeked …. Ennyi ! Apuka menjen bíróságra nagyszülőknek meg aztán ehhez a világon semmi közük nincsen ! Joguk sincs elvenni tőled , csak a fent leírt esetek végett (drog, alkohol, mentális probléma- elhanyaglolas, vagy bántalmazás )

Privat vélemény : én a helyedben keresnek erre megoldást minél hamarabb és lelepnek…

Ezek meg menjenek a francba ! Tönkre fogsz ott menni ! És a gyermeked is !

2022. márc. 10. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!