Gyermekem elhelyezésével kapcsolatban még nincs kitűzve az új bírósági tárgyalás. Mi lenne ennek az eredménye?
Én azt tapasztaltam az elmúlt 4 évben, amióta együtt vagyok a férjemmel (tehát mintha a te feleséged helyében lennék a szituációt tekintve), hogy ha nincs normális kommunikáció és párbeszéd az elvált szülők között, az a bíróságon sem lesz másképp, illetve annak a gyerek issza meg a levét. Ezt Nektek kéne leülni, megbeszélni, higgadtan, normálisan, érvekkel-ellenérvekkel.
Jogod van a lányodat látni, pláne, ha ez a rendszer nálatok működik már évek óta. Gondolom az anyjának sem érdeke, hogy megborítsa a lánya lelki világát és megfossza az apjától. Ha igen, akkor régen rossz. Az elvált nők egyébként néha túl sokat engednek meg maguknak az apák kárára (most a normális apákról beszélek, nem azokról, akiktől menekül az ember, mert veri a családját vagy iszik vagy "csak" le se szarja a gyerekét), mind a gyerekkel való zsarolásban, mind pénzbeli igényeikkel.
Viszont azt nem értem miért olyan nehéz betartani, hogy ne tegyetek föl a gyerekről képet a facebookra. Mintha kötelező lenne... Ha tudod, hogy ezzel támadási felületet hagysz, akkor miért csinálod? Hogy neked legyen igazad? Legyél már okosabb te is, mert egyébként te sem vagy különb nála.
Nem arról a képről van szó!
A gyermekem mostani őszi rendezvényére sem jöhetett el mert az anya megfenyegette. Sőt, olyan leveleket ír neki, hogy ilyet senkinek nem kívánok. Mindenhonnan letiltottuk már, de folyamatosan írogat feleségemnek és fenyegetőzik. NEM a képről van szó hanem a gyermekem láthatási jogán és a velem való kapcsolattartásáról!
Hát te is megtilthatnád neki, hogy kipakolja a lányt.
Vidd bíróságra az ügyet. A saját oldalatokról töröld le a fotókat, az övékről csinálj képernyőmentést. Mert a bíróság sem szereti ha ezt csinálják a szülők. Kérd bíróságon a gyerektartás csökkentését és a közös felügyeleti jogot. Ha anyja füvezik meg minden, tuti megadják.
Bocs, de ez elég katyvasz amit írsz. Két minimálbérből egy budapesti albérletet, 138 ezret, plusz magatoknak kaját nem lehet kicsengetni....
Az biztos, hogy ha bíróságra mész, a volt feleséged lejárató kampányt indít majd a gyereknek rólad. Van amelyik gyerek fogékony rá, van amelyik nem. Ez sajnos nem derül ki azonnal.
Bocs, de jó nagy hülye vagy ha 138+ ezret fizetsz havi szinten. Azért álljon már meg a menet. A gyereknek két szülője van és nem csak az apának kell eltartania. Persze hogy fájna neki, ha ebből neki is részt kéne vállalnia.
Ha meg drogozik az anyja és erre bizonyítékod van, akkor jelentsd fel, ne osztott szülői felügyeletet kérj. Ez büntetendő és lehet, hogy még kiskorú veszélyeztetése is.
Én egyébként nem hiszem el, hogy felnőtt emberek így képesek csak viselkedni, nem képesek megegyezni normálisan, amikor tudják, hogy ez a gyerekük életét befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!