Gyermekem elhelyezésével kapcsolatban még nincs kitűzve az új bírósági tárgyalás. Mi lenne ennek az eredménye?
Szerintem egyszerűen bedőlt a pasi, eddig tojt rá, mire mennyi pénz megy, most meg meg akarja fogni a pénzt és azt hiszi, ehhez olyan indok kell, mint a facebookos korlátozás és rosszfej ex.
Mióta bejött az új nő, családosdit játszanak, gondolom mióta kevesebb a meló gyerekkel töltené az időt, ami anyukának nyilván nem tetszik, hisz a nő nem a gyerek családja(melyik szülő visz új párt ovis ünnepségre úgy, hogy az új pár nem a gyerek mindnennapjainak része, nem neveli?).
Semmi helye ott a barátnőnek, sem anyuka új párjának(hacsak nem az neveli anyukával a gyereket).
Az meg nevetsèges, hogy mutatsz egy fotót a drogról.
Hogy fehéret szív az orrába(akár porcukor is lehetne), vagy hogy bevesz egy tablettát(fájdalomcsillapító is lehetne)? Szúrja magát? Hogy bizonyítod, mit fecskendez be, sóoldat is lehetne..
Ez így gyenge.
Tartásdíjat egyből csökkenteni kellett volna, de gondolom reménykedtél, hogy jóra fordulnak a dolgok.
A barátnődnek pedig te és az anyja is(egyszerre és külön külön is) megtilthatod a képfelrakást, bár ha anyáé a felügyeleti jog, szerintem csak ő rendelkezhet erről, de ha nem megy, közös felügyeleti jog lesz, leszedheted a barátnőivel a fotókat.
Amúgy én sem osztogatom a gyerekem, a képeket rokonoknál is szelektálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!