Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Ferenc ciki név egy babának?

A Ferenc ciki név egy babának?

Figyelt kérdés
Nem fogják kinevetni?
2022. márc. 9. 17:22
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
64%
Nem fogják, ellenben Medoxkával.
2022. márc. 9. 17:23
 2/25 anonim ***** válasza:
96%
Ehy bizonyos értelmi szint felett senki nem fogja kinevetni a neve miatt.
2022. márc. 9. 17:28
 3/25 anonim ***** válasza:
19%

Azt írtam, hogy én ezzel cukkolnék valakit is? Hát nem. Annyit írtam, hogy ezzel fogják opatni. Arra reagáltam, hogy az első válaszadó Medoxkázott (míg mielőtt nekem estek, nem Medox, Nátániel, Noel meg Joel a neve).

2022. márc. 9. 17:39
 4/25 anonim ***** válasza:
30%
Miért adnád? Remélem nem azért, mert az apja is a. Kinevetni nem fogják, de boldog nem lesz tőle, hogy a nagyszülei korában divatos nevet kapott.
2022. márc. 9. 17:40
 5/25 anonim ***** válasza:
95%

Egy ember nagyon rövid ideig baba és gyerek sem túl sokáig, ellenben felnőtt jó sokáig, így ne babának válassz nevet.

Van Ferenc nevű 4 éves ovisom, senki nem cikizi és még meg is bírom jegyezni, nem úgy, mint a Noelt, Nolent, Nátánt, stb.

2022. márc. 9. 17:58
 6/25 anonim ***** válasza:
75%

A te köreidben lehet ezzel fogják szivazni, nekem mondjuk ilyen ordenáréság meg se fordult a fejemben ( törölték is)

Ilyen alapon egyébként semmilyen I-betüre végződőt ne adj mert a Peti, Levi stb. Is mind rímel rá...

2022. márc. 9. 18:00
 7/25 anonim ***** válasza:
43%
Nem ciki, de ódivatú. Öreg bácsikat hívnak így.
2022. márc. 9. 18:18
 8/25 anonim ***** válasza:
66%
Nekem nem tetszik, ódivatú is, de ha ettől eltekintek akkor sem tetszik. Feri, Ferike. Nem egy szép név.
2022. márc. 9. 18:20
 9/25 anonim ***** válasza:
73%
Nekem túl öreges, de nem csúfolnék senkit sem miatta. Az egyik ismerősömnek most lett Ferenc babája.
2022. márc. 9. 18:45
 10/25 anonim ***** válasza:
23%
Nekem kapásból egy lecsúszott alkesz kőműves jut eszembe róla.
2022. márc. 9. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!