Wendy, Dézi nevekről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2022. márc. 7. 21:12
1/22 anonim válasza:
Lakatos Márió vagyok, az öcsém Lakatos Dzsoki.
Jöhet.
2/22 anonim válasza:
Borzalmas mind a kettő. A Dézit egy nagytestű kutyának tudnám elképzelni. A Wendyről meg egy bugyuta amerikai kislány jut eszembe.
3/22 anonim válasza:
Wendy nem, az étterem jut róla eszembe a hülye fejű kislánnyal és Magyarországon csak Vendiként adható ami külön nevetséges, akkor már inkább a Vanda. Dézi kutyanév, magyar irásmóddal a röhej szinonímája.
4/22 NTBS válasza:
Elég új hullámos nevek. Inkább keres mást.
6/22 anonim válasza:
A dezi nem a Donald kacsaban volt?
Wendy? Max ha Amerikában élnénk.
Remélem Lakatos a vezetéknev🙄
7/22 anonim válasza:
Wendy's...rohadt jó volt a chili-jük. :( Kár, hogy kivonultak.
Dézi...ismerten 10 éve egy ilyen MILF prostit.
8/22 anonim válasza:
Én ismerek egy kislányt, akinek a masodik keresztneve Dézi. Német felmenői vannak az apukanak, Németországban is született, de egyébként magyarul is beszél nyilván. Német a vezetéknevük is. A kislányt Hanna Dézinek hívják. Van egy másik kislányuk is ő Lili Dorotea.
Szerintem a Dézi így leírva borzasztó.
Wendy-t meg max Vendinek lehetne adni. Erről meg a Vendel név jut eszembe, ezt becézik így.
9/22 anonim válasza:
Lányom ovis csopijában van Dézi.Értelmiségi magyar család,nagymama,nagypapa tanító,anyuka is,nagynéni most tette le a PHD-t.Szóval nem hinném,hogy csak Lakatoséknál van ilyen....
10/22 anonim válasza:
9es ha értelmiségi család csak még elkeserítőbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!