Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most őszintén, akinek a...

Most őszintén, akinek a parja/férje hajnalba megy dolgozni (3-4 órakor kel) mennyit foglalkozik 12 óra után a babatokkal?

Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 19:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
8%

Hát próbáld ki, hogy hajnali 3kor kelsz és 12 órát intenzíven dolgozol-bár nem tudom mit csinál a férjed pontosan- mennyi kedved marad bármihez is utána. Ha akkor is aktív vagy és friss, akkor beszélj vele komolyan. Ha nem, akkor gondold át q problémát.

Ezt itt amúgy nem ertem: "Hiába kérem hogy legalább az esti tápszert adja oda a gyereknek azt is fetrengve az ágyon teszi. " Vigyazallasban kellene a gyereket etetni?

2022. márc. 2. 07:16
 12/18 anonim ***** válasza:
27%
Mit dolgozik a párotok, 10-12 órában? Én senkit nem ismerek, aki ennyit dolgozna, pedig sok ismerősöm van.
2022. márc. 2. 08:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
#12 Nálunk párom napi 2 órát utazik összesen autóval, 1 óra kötelező ebédszünete van és 8,5 óra a munkaideje naponta. Szóval hamar összejön ez a 12 óra távollét nálunk is. Jelenleg közelebbi munkát keresünk neki pont emiatt. Úgy ebédszünetben is haza tud ugrani.
2022. márc. 2. 09:18
 14/18 anonim ***** válasza:
#12 Az én férjem kamionsofőr.
2022. márc. 2. 09:24
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Aki 12 órázik, az többnyire folyamatos űszakban van, és szabadnapja, pihenőnapja is van.Szóval akkor bőven tud a hyerekkel, házimunkával foglalkozni.Amúgy a legtöbb ember utazással simán 12 órát távol van otthonról,én is,pedig 9 órát vagyok munkában.
2022. márc. 2. 12:53
 16/18 anonim ***** válasza:
69%

Igen, ezt nem úgy kell elképzelni, hogy a hét minden napján 12 órázik.

Általában csak 4 napot egy héten.

Egy fél napot és a szombat-vasárnap mindig teljesen szabad!

2022. márc. 2. 13:33
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy nagyon régi munkahelyemen a műszakozók úgy voltak, hogy 2 nap 12 de-t, 2 nap szünet, utána megint 2 nap du-n, és megint 2 nap szünet. Sima összeszerelő üzem, szóval nem 50 kg-os zsákok emelgetése, így bőven volt idejük az otthoni dolgokra.
2022. márc. 2. 14:59
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

#12 pl Rlrengeteg üzem van, ami folyamatos működésben gyárt.

Dolgoznak itt gyártó munkások, a gyártó részleget kiszolgálók, logisztikai személyek, és műszaki felügyelet. Az én férjem, apám, tesóm a műszaki felügyelet részlegen dolgozik. (külön munkahelyen.)

De férjem mikor 8 órázott, utazással együtt az is volt 11 óra távollét.

2022. márc. 2. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!