Most őszintén, akinek a parja/férje hajnalba megy dolgozni (3-4 órakor kel) mennyit foglalkozik 12 óra után a babatokkal?
Ha 4kor kel, olyan du 4re ér haza a férjem.
Onnantól ő babázik, (tehát pelenkázza, eteti, játszik stb) én addig zuhanyzok, vagy elmegyek vásárolni, pakolok stb.
Az esetek 90%ában fürdetek,altatok (ha délutános, akkor ugye nincs itthon ilyenkor, szóval ez nekünk az esti rutin része. Ha ő csinálja akkor nehezebben alszik el a lányunk, mert meg játszana) ő addig vacsizik netezik.
Sokat.
3-4 körül itthon van, eszik, gyors tusol, utána csak a gyerekekkel van. Kiviszi őket az udvarra, játszik velük, elmennek a dédit meglátogatni stb.
Ha 8-5ig dolgozna valahol, akkor sem találkozna sokkal többet velük, sőt..! Így délután több ideje van rájuk. Az, hogy reggel abban a fél órában nincs itthon, ami a felkeléstől az oviba indulásig tart, semmit nem számít!
4:30kor kel, és 18:40re itthon van, este 9ig egy vacsora, és az alap tevékenységei mellett nagyon sokat foglalkozik a gyerekekkel. Játszik velük, fürdetésben részt vesz, pizsi osztás. Kb 22kor alszik el.
Váltott műszakban dolgozik, 3-3 nap munka-pihi, a pihenőnapjaiban is nagyon sokat foglalkozik velük. Imádja a gyerekeinket, nagyon jó apuka.
1! Apukám kiskoromban rengeteget dolgozott, maszekolt is. Reggel ébredésem előtt elment, sokszor már elaludtam, mire megjött. Szabadidejében foglalkozott velünk. Annyit látok benne, hogy pár évig ennyit dolgozott értünk, a családjáért, amiért hálás is vagyok neki. Sajnálatos dolog lett volna, ha emiatt nem vállaltak volna minket anyuék, rendben felnőttünk, szeretjük aput, azután a pár év után többet tudott velünk foglalkozni. Csak azért írtam le, hogy lásd, van ilyen is. De megértem azt is, amit írtál.
Akkor csak az én páromnak kibuvo ez hogy ő mennyit dolgozik.
Hazajon és nagy wc-zik, eszik, telefonál, tusol, majd alszik. Heti 1 szex van. Néha 2.
Hiába kérem hogy legalább az esti tápszert adja oda a gyereknek azt is fetrengve az ágyon teszi. Szereti a gyerekünk nyilván de semmit nem foglalkozik vele.
Furdetni és én fürdetem és eddig 2x tette tisztába a fél éves fiúnkat :(
Mert ő mennyit dolgozik! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!