Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1-1,5 évessel miket lehet...

1-1,5 évessel miket lehet csinálni, hogy ne unatkozzunk?

Figyelt kérdés
Megvan a napi 2 udvar/séta meg a játékaival játszunk, de azokat azért egy idő után unja. Énekelünk, olvasunk, mesélünk. Amibe tudom bevonom, pl. mosás, de sok dologba nem lehet, mert veszélyes (pl. takarítás a vegyszerek miatt, porszívó vezetékét piszkálja stb.). És bevallom már sokszor bekapcsolom a mesét, mert már nincs jobb ötletem és unatkozunk...szóval ti hogyan csináljátok, hogy telnek otthon a napjaitok?

2022. febr. 20. 08:25
 1/6 anonim ***** válasza:
7%
Bolcsode...
2022. febr. 20. 08:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Duplozás, rajzolás, gyurma, kutyasétáltatás. Takarításba is be lehet vonni. Kap egy kicsit vizes szivacsot és azzal törölget. Porszívózni nem szeret, de nem értem miért baj ha piszkálja a vezetéket? Kihúzni nem tudja, ha mégis akkor sem érzem, hogy mi történhetne?

Ebédet a tanulótoronyból együtt csináljuk.

Könyveket olvasunk (böngésző könyvek, kihúzható könyvek, scolar könyvek, később Boribon, Maszat, Kippkopp, Lili)

2022. febr. 20. 08:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam a takarításba bevonni, a szivacsot is meg a vezetéket is rágni akarja sajnos... A többi jó ötlet, köszönöm!
2022. febr. 20. 09:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Főzés közben adj neki egy lábast meg egy kanalat, hadd kavargassa a semmit. Persze nem árt, ha ezek játékcuccok műanyagból, hogy ne csináljon akkora zajt.
2022. febr. 20. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:
24%
Pattogtasd, esetleg dekázás? 😀😊😂
2022. febr. 20. 10:52
 6/6 anonim ***** válasza:
26%
Rajzolgasson. Ha sokat sétál, elfárad és alszik.Sok alvás kell neki.
2022. márc. 1. 16:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!