Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elmennétek a párotokkal...

Elmennétek a párotokkal kettesbe valahova?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ti elmennétek a párotokkal kettesben minden héten egyszer valahova egy 3 éves és egy 5 hónapos kisbaba mellett? Van segítségem, de annyira lelkiismeretfurdalásom lenne ha elmennék és itthon hagynám őket 1-2 órára. Kisbabám tápszeres és 4 óránként eszik úgy hogy lenne lehetőség, de nem tudom jó-e ha itt hagyom őket.
2022. febr. 20. 07:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
56%
Ha nem is minden héten,de havonta egyszer pár órára a környékben igen.Nekem pont a férjem olyan,hogy nem akar menni,de azért rábeszélem.Muszáj nekem is néha a pelenkázás,főzés,mosás kombóból nővé vedlenem.Csak annyi,hogy nem a gyerek van a középpontban 2 óra hosszáig.Ez nem ördögtől való.Mindig jól érezzük magunkat,ő is.Semmi baj nem történik ennyi idő alatt,nem a Karib-szigetekre lépünk le 2 hétre.Vagy az anyukája,vagy az én tesóm szokott eljönni olyankor hozzánk arra 2-3 órára.Vacsizni,vagy csak simán sétálni szoktunk elmenni,de volt már olyan is,hogy felüdülés volt elszökni bevásárolni kettesben.4 gyerekünk van,várjuk az 5-et.A legnagyobb 14,a legkisebb 1,5 éves.Ha áprilisban megérkezik a legkisebb, akkor kb 5-6 hónapig majd ez felejtős lesz,én szoptatok,de utána ugyanúgy adunk magunknak majd pár óra szabit.
2022. febr. 20. 10:59
 12/13 anonim ***** válasza:
35%
Simán elmentem. Ha nem szánsz a párodra időt ne csodálkozz, ha elveszíted. Nekem egészséges a gyerekekbe belegyógyulni, ahogy azt a korábbi válaszoló teszi, mert hipp hopp egyedül álló anya lesz ő is és jöhet majd ide apát szídni.
2022. febr. 20. 12:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Amikor hazajöttünk a kórházból, rá 2 napra már anyukám vigyázott a babára, kb 1 órát voltunk el, vásároltunk babacuccokat.

Észre sem vette h nem vagyok ott.

Kb 3/4 óra telt el és eszembe jutott h jah nekem most nem aggódnom kéne? :D

Holnap is anyu fog vigyázni rá, szülinapi ajándékot fogunk kutatni.

Éjszakára is átvihetném, de éppen most küzdünk, hogy elhagyjuk a tápszert, viszont a fejés még nem megy. De ha tápszeres lenne, akkor ott aludhatna.

Ha sikerül eleget fejni, akkor már megyünk is az étterembe, ahova a szülés napján akartunk menni, de jött a kicsi :D

2022. febr. 20. 16:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!