Elmennétek a párotokkal kettesbe valahova?
Áprilisban lesz 3 a fiam, lányom 5 hónapos :)
Mi azóta nem voltunk kettesben, mióta a nagy megvan.
Nekem nem menne a kikapcsolódás, folyamat azon gondolkodnék, hogy a gyerekekkel mi van. Mikor 1 hónapba 1x elmentem körmöshöz, alig vártam hogy végezzen, mert a telefonom még csak meg sem tudtam nézni, nem e kerestek, hogy baj van.
Férjemmel mind a ketten úgy vagyunk, majd kikapcsolódunk ketten, ha nagyok lesznek. A fiunkat már most ott merném hagyni, de a kicsit kizárt.
Mi gyerekekkel is ugyan úgy megoldjuk, sőt jobban is mint kettesben.
Nagyszülők? Bébiszittert keresel? Újság vagy online hirdetés?
Egy kicsit zavaros a történet (gyermektelen hölgy vagyok,) de ha ilyen konkrét szituációval több esetben is találkoztam volna, építő jellegű tanácsot adnék szívesen.
Talán többen ideírnak gyakorlott anyukák rajtam kívül. 66 éves szomszédasszonyomat tegnap kértem, hogy írjon gyereknevelési tanácsokat (1 fia van és 3 fiúunokája,) de azt válaszolta: mások a mai gyermeknevelési szokások, mint anno. Ebben lehet, igaza van.
Én vigyáztam gyerekekre, ott 1 hós korától mentek a környéken, vacsizni vagy csak egy sétára, isis baba volt.
Minden rendbe ment, mért ne mehetnél.
El, és el is szoktunk 4 hetes korától. Nekem fontos a mi kapcsolatunk is, szükség van olyan időre is, amikor csak mi ketten vagyunk. Persze ehhez át kell állítani az agyad anya üzemmódról feleségüzemmódra, hogy ki is tudja kapcsolódni.
Mikor fél éves lett, már egy hétvégére is el tudtunk menni nélküle. És nagyon jó volt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!