Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elmennétek a párotokkal...

Elmennétek a párotokkal kettesbe valahova?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ti elmennétek a párotokkal kettesben minden héten egyszer valahova egy 3 éves és egy 5 hónapos kisbaba mellett? Van segítségem, de annyira lelkiismeretfurdalásom lenne ha elmennék és itthon hagynám őket 1-2 órára. Kisbabám tápszeres és 4 óránként eszik úgy hogy lenne lehetőség, de nem tudom jó-e ha itt hagyom őket.
2022. febr. 20. 07:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
1-2 órára attól függően persze hogy az első alkalmakkor hogy bírjuk a távolságot. Nem vennék bérletet sehová előre de a kapcsolatomért vagy saját egészségemért legalább megpróbálnám. 1 órát egy hosszabb bevásárláson is el kéne lennem ha a férjem nem tud valamiért menni.
2022. febr. 20. 07:56
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
El, ha nem is minden héten, minden 2-3. héten szükséges is. Egy vacsi, egy mozi, egy színház, egy séta.
2022. febr. 20. 08:03
 3/13 anonim ***** válasza:
11%

Áprilisban lesz 3 a fiam, lányom 5 hónapos :)

Mi azóta nem voltunk kettesben, mióta a nagy megvan.

Nekem nem menne a kikapcsolódás, folyamat azon gondolkodnék, hogy a gyerekekkel mi van. Mikor 1 hónapba 1x elmentem körmöshöz, alig vártam hogy végezzen, mert a telefonom még csak meg sem tudtam nézni, nem e kerestek, hogy baj van.

Férjemmel mind a ketten úgy vagyunk, majd kikapcsolódunk ketten, ha nagyok lesznek. A fiunkat már most ott merném hagyni, de a kicsit kizárt.

Mi gyerekekkel is ugyan úgy megoldjuk, sőt jobban is mint kettesben.

2022. febr. 20. 08:06
 4/13 anonim ***** válasza:
10%

Nagyszülők? Bébiszittert keresel? Újság vagy online hirdetés?

Egy kicsit zavaros a történet (gyermektelen hölgy vagyok,) de ha ilyen konkrét szituációval több esetben is találkoztam volna, építő jellegű tanácsot adnék szívesen.

Talán többen ideírnak gyakorlott anyukák rajtam kívül. 66 éves szomszédasszonyomat tegnap kértem, hogy írjon gyereknevelési tanácsokat (1 fia van és 3 fiúunokája,) de azt válaszolta: mások a mai gyermeknevelési szokások, mint anno. Ebben lehet, igaza van.

2022. febr. 20. 08:07
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
Hetente nem de két-három hetente pár órára igen.(maximum 3)
2022. febr. 20. 08:08
 6/13 anonim ***** válasza:
88%

Én vigyáztam gyerekekre, ott 1 hós korától mentek a környéken, vacsizni vagy csak egy sétára, isis baba volt.

Minden rendbe ment, mért ne mehetnél.

2022. febr. 20. 08:08
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Ha volna segítségem és olyan is lenne, akiben bízom, akkor én azt az egy-két órát szívesen eltölteném a férjemmel. Nekünk sem árt a feltöltődés. Nekünk csak akkor van ilyen, ha anyósom épp ráér és otthon vagyunk. Kb fél évente tudunk lopni magunknak 2 órát. De azt is kb egy éves kora után, mikor már kevesebbet cicizett. Most 4 és 2 évesek a gyerekek
2022. febr. 20. 08:12
 8/13 anonim ***** válasza:
75%

El, és el is szoktunk 4 hetes korától. Nekem fontos a mi kapcsolatunk is, szükség van olyan időre is, amikor csak mi ketten vagyunk. Persze ehhez át kell állítani az agyad anya üzemmódról feleségüzemmódra, hogy ki is tudja kapcsolódni.

Mikor fél éves lett, már egy hétvégére is el tudtunk menni nélküle. És nagyon jó volt

2022. febr. 20. 09:22
 9/13 anonim ***** válasza:
86%
Ha lenne segitsegem, mennek bizony! De nagyszulok tobb szaz kilometerre vannak, igy ez nalunk ritkabb lesz :)
2022. febr. 20. 09:31
 10/13 anonim ***** válasza:
68%
Ha jó segítség van, akiben bízom, akkor simán, mert akkor tudom, hogy minden rendben lesz, nem kattog az agyam a gyereken. De inkább csak 2-3 hetente lenne erre igényünk, minden héten nem.
2022. febr. 20. 10:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!