Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is van úgy hogy gyereket...

Más is van úgy hogy gyereket vállalna már de bizonyos okok miatt egyelőre nem tud/akar?

Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok hogy pl nincs megfelelő hely ahova születhet a gyerek, vagy nincs elég anyagi fedezet hogy normálisan el lehessen kezdeni a gyereknevelést, esetleg még mindig folynak a tanulmányok. Vagy bármi más ok, ami hátrányosan érinti a szülést, nevelést.
2022. febr. 18. 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Én 20 éves korom óta vágyom rá nagyon, persze akkor még épphogy albérletbe költöztem egyedül és nem álltam volna rá készen.

Most 24 éves vagyok, 3 éve élek párkapcsolatban és mostanában főleg feljött többször is a téma. Viszont szeretnénk saját házba/lakásba költözni először és még nem tartunk itt anyagilag. Plusz én még most idén fejezem be az egyetemet, de nem mintha ez ekkora nagy akadály lenne. Remélhetőleg 2-3 éven belül teljesülnek ezek a szempontok és jöhet a baba. De nem leszek szomorú ha nem, nagyon fiatal vagyok még, szóval én annak is örülnék, ha mielőtt 30 leszek, lenne már egy gyerekem, addig meg van még 6 év.

2022. febr. 18. 15:16
 2/4 anonim ***** válasza:
85%

Ebben a hónapban vágtunk bele..(mondjuk a naptár szerint már későn erre a hónapra de majd a következő remélem..)

Addig kerestem kifogásokat, hogy most 32 éves vagyok. Mindig talál az ember, ha akar. Nyilván, ha nincs hová és nem tudnád etetni ne szülj.. de ha csak király munkák meg elhúzódó sulik tartanak vissza, akkor azért gondold végig tényleg megéri-e..

2022. febr. 18. 15:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi azért egy ideig így voltunk vele. Mindkettőnknek még csak induló vállalkozása volt, amikor összejöttünk (18 és 25 évesek voltunk). Rá egy évre már mindkettőnkben megfogalmazódott, hogy gyereket szeretnénk. 24 éves koromra sikerült megteremtenünk mindent (ház, jól működő vállalkozások stb). Viszont utána volt egy 2 éves kálváriánk. Több terhesség, vetélés, koraszülés. 2 év pihenőt tartottunk. Nemrég vágtunk újra bele. Most reméljük, hogy a kis kincsünk sokáig marad velünk és nem hagy itt olyan hamar, mint a többiek. Szóval 4 éve vagyunk rajta a családalapításon. 9 éve szeretnénk már igazából. Úgyhogy ismerem a helyzetet.
2022. febr. 18. 15:34
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem sokan vannak igy
2022. febr. 18. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!