Más is van úgy hogy gyereket vállalna már de bizonyos okok miatt egyelőre nem tud/akar?
Persze. Én 20 éves korom óta vágyom rá nagyon, persze akkor még épphogy albérletbe költöztem egyedül és nem álltam volna rá készen.
Most 24 éves vagyok, 3 éve élek párkapcsolatban és mostanában főleg feljött többször is a téma. Viszont szeretnénk saját házba/lakásba költözni először és még nem tartunk itt anyagilag. Plusz én még most idén fejezem be az egyetemet, de nem mintha ez ekkora nagy akadály lenne. Remélhetőleg 2-3 éven belül teljesülnek ezek a szempontok és jöhet a baba. De nem leszek szomorú ha nem, nagyon fiatal vagyok még, szóval én annak is örülnék, ha mielőtt 30 leszek, lenne már egy gyerekem, addig meg van még 6 év.
Ebben a hónapban vágtunk bele..(mondjuk a naptár szerint már későn erre a hónapra de majd a következő remélem..)
Addig kerestem kifogásokat, hogy most 32 éves vagyok. Mindig talál az ember, ha akar. Nyilván, ha nincs hová és nem tudnád etetni ne szülj.. de ha csak király munkák meg elhúzódó sulik tartanak vissza, akkor azért gondold végig tényleg megéri-e..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!