Jó a spirál? Gondolkodom spirál felrakatásán. Már van két gyerekem, és egyelőre nem szeretnénk többet.
Figyelt kérdés
Írjatok légyszi tapasztalatokat, kinek hogy befolyásolta a mensit, ...stb! (27 éves vagyok)
Előre is köszi!
2008. ápr. 1. 14:15
1/4 anonim válasza:
Anyukámnak volt feltéve spirál, de sok gondja volt vele. Sok volt a vérzése és sokáig tarott, ezért azt javasolta neki az orvos, hogy vetesse le. Én inkább fogamázsgátló tablettát ajánlanám.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem is anyukám használta és mindig szenvedett vele.Vannak jó kis fog. gátló kúpok, krémek,biztonságosak.A spriál mellett ráadásul könnyen lehet méhen kívüli terhesség.
3/4 anonim válasza:
Fogamzásgátlo szedése nem ajánlott 35 év felett. Te még 27 vagy szedhetnéd de mondjuk ha én a helyedbe lennék én felrakná ma spriált. Anyukámnak és egy bönjének már 14-15 éve fentvan és nekik semmi gondjuk nem votl vele. Biztos van akinek van problémája, de egy probát megér
4/4 anonim válasza:
Szia
nekem is az anyukám használta, de sok volt vele a problémája. Nagyon szenvedett a vérzésnél, és sokáig tartott. Ráadásul az a kis szálnak, ami kilóg a méhszájon, úgy vágta le a doki a végét, hogy a férjét szurkálta aktus közben.
Egy barátnőm pedig méhen kívüli terhes lett mellette.
A körülöttem lévőknek ezek voltak a tapasztalatai, de biztos, hogy sok mindenkinek nem okoz gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!