Mi a véleményetek a Krisztina, Lusziána, Mirjam, Viviána, Lizbet, Imelda , Barbara, Rebeka, Ofélia, Kaszilda és Lorenza nevekről?
A nagy rézse szappanoperás név.
Krisztina, Rebeka, Barbára vállalható.
Mit nézel most? Titkok és szerelmek?
Korábban volt már Paula és Paulina, talán Esmeralda is… inkább nézd vissza a Barátok köztöt, jobban jár a gyerek, ha abból inspirálódsz.
Imalda volt a kecském 😂
Mirjam a karót nyelt elkényeztetett osztálytársnőm..
Mindenkinek van egy Krisztina ismerőse, vagy egy Barbara, még talán Rebeka is.
A többi meg valami spanyol szappanopera
Ezekből csak a Krisztina, Barbara és Rebeka vállalható.
Lusziána és Kaszilda nincs, ezeket honnan vetted?
Krisztina: Szép, kicsit kiment már a divatból, de ez szerintem pozitívum, legalább nem lesz 3 Kriszti az osztályban.
Lusziána, Viviána, Lizbet, Imelda, Ofelia, Kaszilda, Lorenza: wtf. Ezek kellőképpen borzalmasak, de tényleg, nagyon gáz.
Mirjam: Nekem nagyon tetszik, a legjobb barátnőmet így hívják, úgyhogy elfogult vagyok. Szép név, nekem egyszerre hangzik modernnek és klasszikusnak.
Barbara: Nekem személy szerint nem tetszik, kifejezetten csúnya, kemény névnek tartom, de ettől függetlenül vállalható, inkább ez, mi a fenti borzalmak.
Rebeka: Kifejezetten szép névnek tartom.
Az Imelda nekem mindig is tetszett, de lehet, hogy csak miatta:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!