Miért kell betegen bevinni a gyereket óvodába, iskolába?
Hiába pontoztatok le. 🤷♀️
Nálunk ez az helyzet. Igen is felháborít mikor - és nem azért mert kisebbségi, - viszi a gyereket betegen, mikor nem dolgozik, vakarja a valagát. De szipog, hogy mikor jön adomány, dolgozni büdös, a csp meg a gyest elfüstölni nem baj..
Igen is felháborít, mert az én gyerekeim meg nonstop itthon vannak heteket. Lemaradnak mindenről, még a fejlesztésről is.
Az ilyet én se értettem soha..
A gyerek úgy köhög, majd megfullad, taknya-nyála egyben, de azért beviszi, hadd fertőzzön meg mást is. Volt, aki hőemelkedéssel is simán bevitte. Nevetséges.. Ha beteg a gyerek, akkor menjen el vele GYÁP-ra, elvégre azért van! Nálunk volt ebből balhé, mert többen felháborodtak, hogy néhány gyenge elméjű anyuka nem fogta fel, hogy beteg gyereket nem viszünk iskolába. Az lett a vége, hogyha valamelyik tanár még reggel látja, hogy a gyerek nincs jól, köhög, tiszta takony, esetleg lázas is, akkor szól anyukának, hogy legyen kedves és vigye haza a gyermeket, ilyen állapotban nem iskolában kéne lennie. Ha napközben derül ki, akkor is odatelefonálnak, hogy amint lehet vigye haza és holnap ne is hozza, csak ha már jól van. Ez lenne a minimum! Elkeserítő, hogy emiatt külön szólni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!