Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Adna bárki is olyan fiúnevet...

Adna bárki is olyan fiúnevet a gyerekének, hogy "Nesztor"?

Figyelt kérdés
Sajna rokoni kapcsolat, és nem is távoli...-___-

2022. febr. 11. 17:56
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
90%
Biztosan nem.
2022. febr. 11. 20:04
 12/31 anonim ***** válasza:
74%
10es,nekem is kutyanevnek hangzik elsőre 😂
2022. febr. 11. 20:35
 13/31 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem semmi gond vele, jobbak ezek a mitológiai-történelmi nevek, mint amit az aktuális brazil szappanoperában látnak.

Csak sajnos Magyarország mindig begyepesedett ország volt, itt úristen, meg kell halni, ha nem Bence vagy Máté a gyerek.

2022. febr. 11. 20:52
 14/31 anonim ***** válasza:
24%
Kutyának maximum.
2022. febr. 11. 21:53
 15/31 anonim ***** válasza:
39%
Kutya nevet? Inkább nem. Halálra fogják cikizni mindenhol.
2022. febr. 11. 21:54
 16/31 anonim ***** válasza:
92%
Ismerek ilyen nevűt, felnőtt már, nem is mondanám fiatalnak, 50 körül jár már. Ez csak egy név, nem befolyásol semmit. Ez tetszett a szüleinek, na és? Belgeondolva, több furcsa nevű, sikeres felnőttel is találkoztam, pl ismerek Vidor nevű jogászt is.
2022. febr. 12. 08:36
 17/31 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem semmivel sem rosszabb, mint a Ninetta vagy a Medox.

Olyan átlagos mostanában felkapott név. Magyartalan kicsit, nekem az angol fészek(nest) jutott eszembe, valami kis fészekrakó:), de semmi baja. Most meg, hogy megtudtam, hogy görög eredete van, még egészen tetszik is. Érdekes, érdekes és furcsa is, de azért lehetne rosszabb is. Adni nem adnám és én is nagyon rácsodálkoznék arra, ki ad ilyenféle neveket, de itt ki is merülne a dolog. Torinak becézném a kissrácot, vagy ő lenne "a kis Tor".

2022. febr. 12. 09:55
 18/31 anonim ***** válasza:
20%
Nekem is kutyanévnek hangzik.
2022. febr. 16. 15:18
 19/31 anonim ***** válasza:
18%
18: Egy bolond százat csinál esete.
2022. febr. 17. 08:10
 20/31 anonim ***** válasza:
22%

#19: Nem, nem az. Amint még csak a kérdést láttam, rögtön az ugrott be, hogy én ezt a nevet max kutyának adnám, aztán láttam csak a többi kommentet. Az nyilván nem véletlen, hogy sokan erre asszociálnak. Hasonlít a Hektorra, ami ugye klasszik kutya név. Ettől függetlenül aki akarja, adja, de tudjon róla, hogy sokan erre fognak rögtön gondolni.

A világ sajnos ilyen, nem csak neked van véleményed, hanem másoknak is. Ha ezek nem tetszenek, akkor nem az a megoldás, hogy leboldonozol másokat. Vagy akkor ne olvass gyakorit, hanem írj blogot, vagy ilyesmi, ott mások nem fognak hozzászólni.

2022. febr. 17. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!