Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik típusú kismamapárna...

Melyik típusú kismamapárna vált be?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni kismama párnát, de a környezetemben senkinek nincs vele tapasztalata. Melyik típusú praktikusabb, kihasználhatóbb, kényelmesebb? Amit akár szoptatáshoz is tudok majd használni. Úton van a baba, pocakom még nem nagyon van, de előre szeretném beszerezni.

Melyiknek mik az előnyei, hátrányai?

U alakút és összehajthatót néztem:

[link]

[link]

#kismamaparna
2022. febr. 11. 08:37
A kérdező szavazást indított:
U alakú
összehajtható
14 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a második volt, nagyon szerettem. Tesómnak u alakú volt, ő is nagyon szerette :D szerintem mindkettő jó. Én szoptatáshoz vettem egy ikeás szoptatós párnát, mert az keményebb. Egyikkel sem fogsz mellé lőni :)
2022. febr. 11. 08:41
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Mind a kettőt próbáltam, egyik sem jött be
2022. febr. 11. 08:42
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Nekem pillangó párnám volt, ez a pocakot támasztja oldalról. Én nagyon szerettem.
2022. febr. 11. 08:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen van, nagyon szeretem, kismamaként nagyon jókat aludtam rajta, szoptatáshoz is nagyon bevált és összekötve olyan mint egy kis fészek, a babám nagyon szeret rajta aludni de még a nagyobbik gyerekem is ellopja sokszor kuckózáshoz mert iszonyú kényelmes.

[link]

2022. febr. 11. 09:21
 5/9 anonim ***** válasza:

"U" alakú volt és nagyon nem jött be. Akkor vettem,amikor már nagyobb hasam volt,de szenvedés volt vele,ha pl csak másik oldalamra akartam feküdni. Napközben pl tv-zéshez oké volt.

Szoptatáshoz meg szerintem végképp rossz,mert ahhoz túl nagy,hogy valahogy magadhoz/köréd hajtogasd.

2022. febr. 11. 10:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem a második típus van. Szerintem jobban kihasználható hosszútávon és csak egy hurka, nem olyan ormótlan nagy, mint az U alakú.

Bár nekem alváshoz szerintem az U alakú kényelmesebb lett volna, fordulásnál nem kellett volna fordítanom magammal a hurkát is, csomószor felébredtem rá, hogy gyűröm össze-vissza a takarót, belegabalyodtam, kilóg a lábam, stb.

Ellenben ezt a babával is használjuk, míg az U alakút szerintem nem igazán lehet praktikusan.

2022. febr. 11. 14:07
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi, meggyőztetek! :) tudnátok javasolni bevált márkát, vagy olyat amit semmiképp se vegyek?
2022. febr. 11. 17:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem amit semmikép ne vegyél az a polisztirol gyönggyel töltött verzió, az csörög is meg ki is lapulnak benne ezek a golyócskák. Nekem ilyen vattaszerű poliészter anyaggal töltött van és ez szuper puha, halk és nem deformálódik. A huzata levehető, külön mosható, én a Brendonost amit linkeltem nagyon tudom ajánlani, tök jó áron is van.
2022. febr. 11. 18:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a Lidlben, vagy az Aldiban vettem egyszer akciósan, már nem tudom. Ebben is valami vatta szerű töltet van, a huzata mosható. Én elégedett vagyok vele. Bár a hajtásnál már kicsit megtömörödött, de évek óta nyüstöljük, így belefér. :)
2022. febr. 11. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!