Melyik típusú kismamapárna vált be?
Szeretnék venni kismama párnát, de a környezetemben senkinek nincs vele tapasztalata. Melyik típusú praktikusabb, kihasználhatóbb, kényelmesebb? Amit akár szoptatáshoz is tudok majd használni. Úton van a baba, pocakom még nem nagyon van, de előre szeretném beszerezni.
Melyiknek mik az előnyei, hátrányai?
U alakút és összehajthatót néztem:
Nekem ilyen van, nagyon szeretem, kismamaként nagyon jókat aludtam rajta, szoptatáshoz is nagyon bevált és összekötve olyan mint egy kis fészek, a babám nagyon szeret rajta aludni de még a nagyobbik gyerekem is ellopja sokszor kuckózáshoz mert iszonyú kényelmes.
"U" alakú volt és nagyon nem jött be. Akkor vettem,amikor már nagyobb hasam volt,de szenvedés volt vele,ha pl csak másik oldalamra akartam feküdni. Napközben pl tv-zéshez oké volt.
Szoptatáshoz meg szerintem végképp rossz,mert ahhoz túl nagy,hogy valahogy magadhoz/köréd hajtogasd.
Nekem a második típus van. Szerintem jobban kihasználható hosszútávon és csak egy hurka, nem olyan ormótlan nagy, mint az U alakú.
Bár nekem alváshoz szerintem az U alakú kényelmesebb lett volna, fordulásnál nem kellett volna fordítanom magammal a hurkát is, csomószor felébredtem rá, hogy gyűröm össze-vissza a takarót, belegabalyodtam, kilóg a lábam, stb.
Ellenben ezt a babával is használjuk, míg az U alakút szerintem nem igazán lehet praktikusan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!