Miért szültél? [Szavazás]
Ez az a hülye aki beszólt az auti gyerek anyjànak, meg a kufàradt anyukànak hogy menjen fel childfree oldalakra és irja le hogy a gyermek az élet értelme.
Valszeg egész nap itt àll lesben.
Dolgozni kéne kérdező és akkor telne akcijjjos farhàtra, ja meg az adóddal is menne bàrki bàrmire, de ez addig csak egy szép àlom baromkàm😀
Ezt a childfree felhasználót már legalább egy éve itt eszi a fene ebben a kategóriában. Volt, amikor feljöttem egy este szétnézni, és akármelyik kérdést nyitottam meg, mindegyiknél odaírt egy idegbeteg kötekedő kommentet.
Az egyikre jól emlékszem: "ha a gyerek az életed csúcspontja, akkor baj van"
Kíváncsi vagyok, hogy neki mi az élete fénypontja ilyen megkeseredett, egésznap a gyakori gyerekvállalás kategóriájában rohadó gyerektelenként. Merthogy nem egy fontos ember, akitől százezrek élete függ, vagy akinek van valami értelmes célja az életben azon kívül, hogy átkiabáljon az anyjának hogy hozzon még nutellás kenyeret, az is biztos.
Ok akkor bevallom az őszintét: azért lett gyerekem, mert szerettünk volna a férjemmel sajàt családot.
Huhh na ezt aztán nehéz volt bevallani.
Engem viszont érdekelne, hogy minden childfree embernek terhelt gyerekkora volt és kezeletlen traumái, valamint konfliktusai a szüleivel? Vagy te kérdező valami speciálisabb eset vagy?
Irigylem azt aki képes magát "childfree"-nek definiálni.
Én évekig vártam a babára, mert számomra igenis az az élet értelme. Hiába csináltam karriert és jártam be Európát meg a Közel-Keletet, buliztam, megismertem sokféle embert, gyűjtöttem barátokat a világ minden tájáról és rengeteg időt töltöttem közben a férjemmel. Folyamatosan hiányérzetem volt, és csak meddő párként tudtam gondolni magunkra. A gyermektelenségben én semmi pozitívat nem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!