Akinek két gyereke van az mind a két gyerekét ugyanúgy szereti?
8
És miért, azt szabad kérdezni? Becsúszott gyerek volt? Tönkrement a tested miatta? Megváltozott tőle a házasságotok? Vagy miért hanyagolod?
11, semmi ilyen nem volt.
Az elsőnél éltem meg először az anyaság csodás érzését. Valahogy a kicsinél már nem éreztem ezt az újdonságot, varázst.
A nagyot valójában istenitem, őt látom jobbnak akkor is, ha valójában nem az.
Nyíltan senkinek nem beszélnék erről. És remelem, a kisebb sem fogja megérezni, bár ezt nem tartom valószínűnek. Fizikailag megkap ő is mindent, sőt, vele is ugyannnyi van foglalkozva is.
Nem
De ugyanannyira..
Teljesen más a szeretetnyelvük, a személyiségük èrdeklődési körük
Míg egy gyerekem volt, ugyan ez jart a fejemben.
Hogy fogok tudni kettőt szeretni? A nagy hogy fogja elviselni ha nek csak őt szeretem? Hogy lesz türelmem kettőhöz? Kerdesek sokasaga volt bennem
Terhesen meg főleg felerősödtek ezek a félelmek.
2 és fél ev van köztük.
Az első 3 hétben bevallom, iszonyúan haragudtam magamra, minek kellett a kicsi? Nem tudtam szeretni. A nagy miatt folyamat bűntudatom volt. Rengeteget sirtam, vissza akartam csinálni mindent.
Durván 3 hét alatt összeszoktunk. Azota ha ez eszembe jut, csak arra gondolok, hogy érezhettem ezt?!
Egyformán imadom mind a kettőjüket.
Mi 5en vagyunk tesók. Nalunk erezhető volt, kit mennyire szeretnek (igazából ok nélkül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!