A gyerekemnek nem tudom leellenőrizni a tanulmányi teljesítményét, folyton eldugja az ellenőrzőt, hamisítja az osztályzatokat, mit tegyek?
Jelenleg sem tudok bejelentkezni az online naplóba, az osztályfőnök pedig már több mint 1 hónapja intézi, hogy be tudjak lépni, de eddig még nem értesített. Mivel nincs mobilinternet a telefonomon, ezért csak otthoni számítógépen tudnák bejelentkezni az online-naplóba, ha sikeres lenne a bejelentkezés. A tavalyi tanévben előfordult már többszöri alkalommal, hogy elrakta a modem tápegységét, hogy ne tudjam megnézni az érdemjegyeket! Nem tudom mit tehetnék? (Az édesapja nem tud elbeszélgetni vele, mivel nem velünk él). Az egyik osztálytársa anyjával beszéltem, és állítása szerint a héten adták ki a félévi értesítőket, nem tudom, hogy mire számítsak...
Tudnátok tippet adni? Előre is köszönöm, mert már aludni alig tudok, mert félek, hogy bukás lesz a vége.. Köszönöm!!
tudnék*
Bocs,de erre nagyon allergiás vagyok,alapvetően nem javítgatok..><
Egyszerűen mondd meg neki,hogy nincs értelme eldugni,hiszen úgyis megtudod előbb vagy utóbb.És jobb előbb túl esni azon,hogy elmondja mi a helyzet mint utóbb meg a dugdosáson is össze veszni.
Nem kell apuka ahhoz,hogy értelmesen elbeszélgess a gyerekeddel.Vagy mihez kéne apuka,le akarod b*szni,hogy még jobban ne akarjon veletek semmiben őszinte lenni?
Nyilván nincs ilyen korú gyerekem,az enyém csak 2 éves,de akkor se hiszem,hogy egy iskolás korúval már ne lehetne nyugodtan leülni megbeszélni,hogy miért rosszak a jegyek..
Ha el is dugja most 2 opció van:
-Szégyenli,és nem a saját hibája (tanulási nehézségek)
-Veszekedtek vele,ha rosszak a jegyek,és fél.
Egyik se jó! Ha tanulási nehézségek vannak azon segít pót óra,otthoni foglalkozás és fejlesztés,vagy felmentés a tantárgyból.
Ha meg veszekedtek..hát no komment,szülőségből jeles.
Azt tudod, hogy nem kell mobil internet a telefonodra hogy netezni tudj... Rácsatlakozhatsz egy ingyen wifire vele a plázában, étteremben, kávézókban, rengeteg helyen.
Nekem nagyobb bajnak tűnik, hogy ennyire nem vagy képes lépést tartani a technológiával. Ennyi ideje már rég megtanulhattad volna kezeni a netet. Te fizeted az internetet, nem a gyerek. Kapcsoltasd ki (neked úgyse engedi hogy használd) és mikor már nem tud netezgetni akkor lehet megjön az esze. Ne hülyéskedjünk már!
"(Az édesapja nem tud elbeszélgetni vele, mivel nem velünk él). ... Tudnátok tippet adni?"
Ööööööö... telefon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!