Hogy fogadjam el, hogy a gyerekem nem egészséges, és sose lesz olyan, mint a többi?
Minél nagyobb, annál nehezebb elfogadnom. Down-kóros.
Az óvodában is folyton kudarcok érik őt is, és engem is.
Az egyik kis óvodatársának szülinapja volt. Bolond focit játszottak (ami olyan, mint a kidobós, csak nem dobni kell a labdát, hanem rúgni). Mindenki neki rúgta a labdát, mert már messziről látszott, hogy nem volt olyan ügyes. Aztan perceken keresztül nem tudott lerúgni senkit. Néhány gyerek elkezdett kötekedni, hogy ők már nem is futnak, inkább sétálnak, mert úgyse kapja el őket. Ilyenkor úgy fáj a lelkemnek.
Nem másokhoz kellene hasonlítanom, hanem önmagához, de önmagához képest sem fejlődik semmit.
Úgy érzem, hogy a szeretetem felé kezd párologni, és csak sajnálatot érzek a gyerekem felé.
Szia! Nekem is sérült gyerekem van, igaz nem down-os hanem autista. Ami azért is rossz mert a következő gyerek is nagy valószínűséggel lehet az. (Csak azért írom, mert szerintem ne mondjatok le egy egészséges gyerekrol meg! Nagyon nagy erőt adna, és nem csak "betegápolók" lennének! Persze nem ismerem a teljes körülményeket, azt is megértem, ha ez a jó döntés!)
Nagyon nagyon nehéz. Főleg hogy mennyit beszélnek a toleranciarol manapság, aztán ez csak a facebookos hashtagekig jut, mert a valóságban rögton úgy van vele mindenki, hogy fu, én elvetettem volna, fu ő vállalta, ő szivjon vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!