Baba mellett lehet drága ruhákat hordani vagy inkább a legolcsóbb változatot válasszam egy ideig?
Van egy Lelosi nadrágom, amit nagyon szeretek és azon gondolkodtam h bevásárolnék egy garnitúrát Lelosi ruhákból (leggingsek -rövid-hosszú-, trikók,tunikák stb.)
De elég drága, ha mindenből rendelek 2-3 darabot, 130 ezer forint körül van a vége. (Nem flancolni akarok, hanem tényleg szuper anyagból vannak és iszonyú kényelmes, ráadásul csinos is)
Sok helyen olvastam, hogy tönkremennek az anyuka ruhái is a babázás alatt. Ez eltúlzott dolog vagy tényleg várjak a drágább ruhákkal, amíg nagyobb lesz a kicsi?
És mi az a kor, amikor már lehet felvenni drágább ruhát (játszóra persze sose azt tudom:)?
Eleinte úgyis a kismama nadrágokban leszek és szoptatós cuccokban :D
Ha nagyon nem ajánlott drágább ruhákat venni akkor marad a pécsi consum :D
(10 ezer forintos nadrág nekem már a drága kategória 😬😬😬)
Köszi a válaszokat 😊
Most azokról a ronda leggingsekről van szó, amit házon kívül senki épeszű fel nem húz?
Az pont jó, hogy összehányja.
10. Akkor tedd össze a 2 kezed,hogy nem volt extrán bukós a gyereked...
Lányomat hiába böfiztetem szoptatás után negyed órát, pelenkával a vállamon. Tuti utána 2 percel landol a vállamon egy része annak amit megevett.
Hidd el, nem azért cserélgetem ennyiszer, mert én úúgy szeretek mosni...
10 vagyok
Odaírtam h gyerekfüggő
Igenis látnia kell mind2 oldalt…
Nem feltétlenül lesz neki is bukós babája, mint ahogy nekem sem volt az.
A bukós időszak sem évek..
Szerintem érdemes a saját érzések miatt venni szépet.. ha nagyon bukik, majd felveszi utána.
A kéztörlés oedig szerintem elengedhetetlen.. vagy a hajamat vagy a ruhámat fogdossa össze pürével.. nyilván sárgabarack, vagy sütőtök, amit a parhaepe sem visz ki..
Nekem a legnagyobb ruhagyilkos a fogzás volt… 2 felsőmet és egy nadrágomat harapták! ki
18 persze hiszen más is leírta hogy gyerekfüggő.
De mondjuk az én 3 éves fiamnak aztán mondhatom hogy várj kézmosás előtt megtörlöm a kezed. Mire végig mondom a mondatot és nyúlnék a szalvétával, már rég az ölemben van, vagy húz hogy menjek vele valahova. Maskor meg gyönyörűen önállóan elmegy nélkülem kezet mosni, vigyázva hogy ne nyúljon semmihez
Ez már rég nem a püré időszak mikor én szabályoztam mikor száll ki az etetőszékből és mennyire maszatos. De ez csak példa volt... mondhattam volna mást is. Ha kint sarazik, vagy bent festegetünk. De mondjuk olyan is előfordult hogy mosogatás közben összerajzolta filccel a fenekemnél a melegítőt. Egyszer fordult elő, megbeszéltük hogy ilyet nem szabad. Viszont ezt az egyszeri alkalmat speciel a kedvenc melegítő gatyóm bánta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!