Bajt csináltam? Aggodjak?
Tudom a 6 hét nem vicből van.
December 15.-én császároztak.
Jövőhéten megyek a 6 hetes kontrolra. De tegnap este miután elaludt a pici én és a férjem nem bírtuk tovább és volt egy kb 5 perces aktus.(mivel a 28.terhességi hetemtől nem volt szex így párom hamar elment,de nem bennem)
Szóval szerintegek lehet bajom,és nagyon rosszat csináltunk.
Válaszokat köszönöm.
8
Mekyik országban kevesebb mint 6 hét?
Nem lesz semmi baj, rengeteg szexelnek már a 6. hét előtt. Tapasztalat. A lényeg, hogy jól esett.
(Lepontozhattok, úgy mint az előttem szólókat, akik normális választ adtak.)
Ápolónő, nyugi, itt mindig a szakképzett a hülye. Mert nem azt mondja amit maguktól szívnak be.
Ezért jó ez az online rendelés is, úgyse azt csinálják amit mondunk.
És hogy válaszoljak, Amerikában, Közép es Dél-Amerikában, Angliában, Ausztráliában, Svájcban és Dániában 4-6 hetet mondanak. De ha nincs már vérzés, gyermekágyi folyás , fájdalom, panasz, akkor már lehet házasélet élni, mondjuk azt hozzá teszik, hogy óvszerrel
Én Angliában élek, 4 hetet egyik orvos sem mondott.
Barátnőm Usaban, neki is 6 hétet mondtak.
12,13-as vagyok
Nem szeretném, hogy félreértés történjen. Egy válaszoló leostobázott és lehülyézett, mert azt mondtam, hogy nem lesz semmi baj. Erre írtam a 13-as választ. Csak persze rájött, hogy talán igazam van és esetleg jobban tudom mi a szitu, így törölte a nekem szánt kommentjeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!