Bajt csináltam? Aggodjak?
Figyelt kérdés
Tudom a 6 hét nem vicből van.
December 15.-én császároztak.
Jövőhéten megyek a 6 hetes kontrolra. De tegnap este miután elaludt a pici én és a férjem nem bírtuk tovább és volt egy kb 5 perces aktus.(mivel a 28.terhességi hetemtől nem volt szex így párom hamar elment,de nem bennem)
Szóval szerintegek lehet bajom,és nagyon rosszat csináltunk.
Válaszokat köszönöm.
2022. jan. 20. 16:04
1/19 anonim válasza:
Dehogy. Ha baj lett volna, akkor érezted volna, vagy bele sem kezdtek.
2/19 anonim válasza:
Vagy igen vagy nem.
Nekem nem lett bajom, de utólag rájöttem hogy nagy hülyeség volt.
3/19 A kérdező kommentje:
2-es miért volt nagy hülyeség,ha szabad kérdezni?
2022. jan. 20. 16:13
4/19 anonim válasza:
Ha kiderül a 6 hetes kontrollon hogy pl. sebes a méhed, akkor nagy a fertőzésveszély. (akkor is ha nem ment el benned)
5/19 anonim válasza:
Hihetetlen hogy felnőtt ember ennyire nem bír az állati ösztöneivel.
6/19 anonim válasza:
Most erre mit lehet mondani?
Max. lesz egy méhfertőzésed, kiveszik és nem lesz több gyereked.
Ha neked megéri... M
7/19 anonim válasza:
Azt nem tudhatjuk, hogy ebből lesz-e baj, de magas a kockázata. Ne lepődj meg, ha igen...
8/19 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz , ebben az elmaradt országban nyomják ezt a 6 hét dumát. Akkor is ha a ez nem tetszik egyeseknek(mert ezzel az indokkal megússzák a szexet )
9/19 A kérdező kommentje:
Ez az 5.hetem...ugye jövőhéten lesz a 6.het.. azért is akkor megyek orvoshoz...vérezni nem vérzek.. fájni nem fáj semmi...
Ennyire nagy bqj lehet az 5.hét végég is?
2022. jan. 20. 17:01
10/19 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem lesz semmi bajod!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!