Ez a védőnős dolog kötelező? Tehát feltétlen muszáj kijönnie a védőnőnek miután hazahoztam a babát? Ha nem engedem be mi lesz?
Mert nekem biztos, hogy pont rá nem lesz szükségem abban a pillanatban, nem vagyok fogyatékos, hogy mindent meg kelljen mutatni, el kelljen magyarázni.
Félre ne értsétek nem vagyok terhes, csak kíváncsi vagyok. Ez is egyike a felesleges dolgoknak ugye, ja még gondolom ha végzett akkor tarja a markát, ugye?
"Mas orszagban nincs ilyen es megis feltudjak nevelni a gyerekeket"
Kanadaba elunk. Itt szuletett a fiunk.
En orultem volna ha lett volna valaki aki elmagyaraz nekem par dolgot mig terhes voltam. Mindent itt tudtam meg vagy kerdeztem meg.
Aztan mikor megszuletett a gyerek.Orultem volna ha valaki rank nyitja az ajtot es elmagyarazza,hogy tudok jol szoptatni ugyan mit csinaljak a besebesedett mellbimbommal es ugyan mit csinaljak a hasfajastol uvolto gyerekemmel. Ugyanis a gyerekorvos ezekre nem tudott semmit mondani!
Mikor haza utaztam a szuleimhez a 2 honapos kicsimmel eljott a vedono meglatogatni es nagyon jo tanacsokkal.
Pedig nincs gyereke. Elmondta mit csinaljak,hogy visszajojjon a tejem,mit adjak a hasfajos babamnak es mit kezdjek a sebes mellbbimbommal.
Nah ennyit errol.
Azt gondolom,hogy amirol halvany lila gozod sincs arrol inkabb ne nyilatkozz es ne utasitsd egybol vissza.
Mellesleg a magyar kismamak osszetehetik a ket kezuket az otthoni terhes gondozasert majd az azt koveto gyerek gondozasert is.
Nekem itt Kanadaba 1 ultrahangom,1 vervetelem volt es ennyi. Sulyt es vernyomast neztek 2 havonta. Szerinted milyen nyugott voltam vegig a terhessegem alatt?
Szulesnel pedig hagytak 25 orat vajudni es csak utana vettek eszre,hogy baj van a fiam majdnem meghalt,fogoval huztak ki belolem.
Es utana 3 havonta kell vinni a gyereket ellenorzesre. Otthon barmikor elviheted megmeretni a gyereked a vedonohoz.Sot otthon meg kolcson is adta a vedono a merleget.
Ez a velemenyem.Lehet lepontozni.
Szlovákiában is van védőnő. Szülés után pár nappal kijött hozzánk, megadta a telefonszámát, megmutatott ezt azt, válaszolt a kérdéseinkre és mondta hogy bármikor kereshetjük.
Szerintemis jó dolog,ha van kitől tanácsot kérned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!